Willy Sommers

Share your thoughts

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

24 Comments found

Beste Marleen,

U mag gerust die teksten van Willy's eerste liedjes toevoegen. Hou er rekening mee dat je de teksten plaatst zoals ze werkelijk gezongen worden. En om het uzelf eenvoudiger te maken kunt u zich beter registreren. Het kost je niets en het is voor u veel gemakkelijker.

Het muzikum team

verlent marleen

Sunday 25th of October 2009 16:06

Ik ben in het bezit van de 2 eerste LP's van Willy.
Ik heb deze met heimwee zitten beluisteren maar...
Omdat ik gehoorgestoord ben en ik de teksten soms moeizaam kan verstaan dacht ik hier de teksten te vinden maar kwam bedrogen uit. Ze staan er niet bij
mag ik die er alsnog opzetten ?

WG Tinekesfeesten

Tuesday 14th of July 2009 13:44

Beste Fans/Vrienden van Willy Sommers en van het Nederlandstalige lied,

Kom genieten tijdens de tweede editie van het schlagerfestival in Heule op vrijdag 11/09/2009 tijdens de jaarlijkse tinekesfeesten. Deze avond staan artiesten geprogrammeerd zoals John Dennis, Paul Severs, Christoff en uiteraard Willy Sommers. Kaarten in VVK kosten amper 8 EUR en zijn verkrijgbaar via www.tinekesfeesten.be of alle deelnemende voorverkooppunten.

Tot dan,

WG tinekesfeesten

peggy

Tuesday 4th of November 2008 15:58

Willy van harte gefeliciteerd met je optredens , je bent voor mij een supper zanger , heel charmant en altijd even vriendelijk , en met je pracht gezinnetje kan het niet meer stuk .doe zo verder .Het maakt me altijd heel blij dat ik er ook ben geweest .
dank u

Buysse Veronique

Friday 31st of August 2007 16:39

Willy zong op 11 augustus,op zijn verjaardagsconcert in Middelkerke zo heel mooi:De Roos Van Ann christie,en het onvergetelijke My Way.Dat zijn 2 liedjes die steeds in de herinnering van de mensen zullen blijven.Het zou prachtig zijn als Willy dat van zijn manager op cd mocht brengen.Het zou een bekroning kunnen zijn op zijn schitterende carriere.Wie stuurt ook een mailtje naar Illia Beyers ?

veroniqueBuysse

Thursday 28th of June 2007 15:23

Lieve Willy,van harte bedankt voor alles wat je voor Patrick en mij het afgelopen jaar hebt betekent,met je liedjes en ook je oneindig grote lieve uitstraling.Elk ooptreden dat we hebben meegemaakt was uniek.Je bent gewoon de allerbeste van ons Vlaamse landje.

marlies

Monday 25th of June 2007 17:59

ik ben op zoek naar de tekst van het liedje 'twee vrienden' van willy sommers en kleine jessy (van 1985) wie kan mij helpen aub?????

karina

Tuesday 19th of June 2007 19:06

Willy Sommers optreden Tessenderlo ''De zwarte markt '' rondt 16u ongeveer komen jullie ook , kunnen we de allernieuwste lied van '' LEKKERZOENEN'' horen

karina

Tuesday 19th of June 2007 19:01

Lekker zoenen het nieuwste liedje van Willy Sommers Zondag live in Genk . Een fantastisch optreden de moeite waard.

Els

Tuesday 15th of May 2007 21:49

graag had ik de muziek van he liedje laat de zon in je hart van willy sommers
alvast bredankt

Patrick en Veronique VAn Rumst Buysse

Thursday 8th of February 2007 08:43

Zondag naarc de Babyborrel geweest van Luka.HEt was zo mooi en uniek.Willy,je hebt een prachtig gezinnetje,maar het is jou van ganser harte gegund.En JIjzelf?JIJ BENT EEN JUWEELTJE.Liefs Patrick en VERonique uit Lokeren.

Buysse Veronique

Tuesday 19th of December 2006 08:57

Zaterdag naar het laatste jubileumcocert,geweest van onze Willy.Dat hij een fantastische zanger is ,bewees hij vooral door als afsluiter op grandioze wijze My Way te brengen.Proficiat Willy,en hopelijk mag je nog heel wat jaartjes zingen.

Buysse Veronique

Sunday 19th of November 2006 19:12

Gisteren weer naar een optreden geweest van Willy Sommers.Hij is zo perfect,zowel als zanger of als mens.

Buysse Veronique

Monday 13th of November 2006 12:32

Hallo,iedereen,ben Veronique Buysse uit Lokeren en al lang fan van Willy Sommers.Hij is gewoon de beste zanger en de allerliefste en tofste mens die er bestaat.

Caroline

Friday 6th of October 2006 13:38

Hallo allemaal,

Sommigen onder jullie hebben wellicht al m'n fansite over Willy Sommers ontdekt....voor wie dit nog niet het geval zou zijn, kom gerust eens een kijkje nemen op www.willysommersvrienden.com
Altijd welkom !!!!!
Groetjes Caroline