Willeke Alberti

Willeke Alberti (3 February 1945, Amsterdam, Netherlands) (real name: Willy Albertina Verbrugge) is a Dutch singer and actress, the daughter of the late entertainer and singer Willy Alberti and Hendrika Geertruida Kuiper (1921-2011).

source: Wikipedia

Share your thoughts

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

6 Comments found

nel (50jr)

Monday 22nd of January 2007 07:16

Door hoe Willeke het zong een keer op TV, en enkele woorden in het refrein, kwam ineens sterk de liefde die ik voor zelfs nog ex-vrienden voel in me omhoog. Het verwarmde m'n eigen hart. En dat moment maakte me duidelijk, hoezeer houden van mensen minstens zo fijn (zo niet fijner) is als dat anderen van je houden.
Ik dacht: Wat zou het grootste gemis zijn: Te leven, zonder dat ooit iemand van jou gehouden heeft, of te leven, zonder dat je ooit van iemand gehouden hebt. Of: Wat is fijner: Dat een ander liefde voor je voelt, maar jij niet voor de ander. Of dat je liefde voelt voor een ander, en de ander voelt het niet voor jou. Die gedachtenstroom bracht Willeke op gang. Ik ben geen fan van Willeke, maar 'k vind haar wel lief. Ik hoop, dat Willeke dit leest, want dit heb ik haar willen zeggen.

sebas

Saturday 23rd of December 2006 00:55

willeke woont zover ik weet in laren meer info www.tittat.biz

Mindy

Friday 11th of August 2006 14:15

Hallo,

Mijn tante is helemaal weg van Willeke, al vanaf haar 14e denk ik en ze is inmiddels 60 dus dat is al een hele tijd. Nu wil ze dolgraag een keer koffie met haar drinken maar Willeke reageert op geen een brief!! (wat ik overigens echt nergens op vind slaan!!!!!! want welk idool stuurt er nou nooit een briefje terug naar haar fans??)

Alvast heel erg bedankt voor jullie medewerking

Groetjes Mindy

Mindy, het spijt me voor je maar het is gewoon not done om zulke gegevens zomaar te verspreiden. Dat gaat in tegen de privacywetten en ik kan me voorstellen dat Willeke daar ook niet van gediend is. Los daarvan moet je'r niet te snel van uitgaan dat Willeke niet wilt reageren, je mails (veronderstel ik) worden waarschijnlijk door iemand anders beheerd en als die niet reageert.....

michel hoeve

Monday 23rd of August 2004 21:48

Live in carre willeke alberti
lk mis die tijd van tioen
bedankt van Michel Hoeve
m.hoeve@tiscali.nl

JULIANA BEDANKT

Herwig

Tuesday 18th of November 2003 15:12

Beste,

Al lang ben ik op zoek naar de tekst van Willekes Ome Jan. Kun je mij helpen?

Groetjes van Herwig

rika

Thursday 25th of September 2003 22:25

een grote fan van willeke alberti al heel veel jaren