Wendy Van Wanten

Share your thoughts

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

14 Comments found

glenn

Friday 23rd of March 2007 14:15

zou gij wat over u vertellen vooor mijn spreekbeurt op glennvankerme@hotmail.com toch bedank en hou gaat het met frans

jana

Thursday 9th of November 2006 21:12

kheb juist gehoord op tv : wie wordt de man van wendy dat zij op 6 februarie verjaard !!

ik ook ! 😁

Alejandro

Thursday 28th of September 2006 15:01

Had me beter ook ingeschreven.Ik ben wel maar 23 maar ze is echt wel lekker. grrraw :p

Mark

Thursday 21st of September 2006 16:02

Ik denk dat Wendy van Wanten in het programma 'Wie wordt de man van Wendy ?' weleens huilt

Vicky Debruyne

Saturday 2nd of September 2006 18:28

Ik beschik over twee kaarten voor het optreden op 9 september in Kemmel. Door omstandigheden kunnen we niet aanwezig zijn. Het zijn kaarten op de 5de rij. Eén kaart kost 25 euro. Ik verkoop de twee kaarten voor 40 euro. Geïnteresseerden kunnen me bereiken op 0495/575752.

Vanaf 7 september brengt VTM "Wie wordt de man van Wendy?". Waarin Wendy (duh) op zoek gaat naar een man (duh-er).

geplukt vanaf de VTM-website:

In april van dit jaar veroorzaakte Wendy een schokgolf in Vlaanderen met haar onthulling dat ze oprecht op zoek was naar de ware Jakob, de levensgezel met wie ze in de toekomst lief en leed wil delen. VTM bracht op 11 april jl. een introductie-aflevering waarin Wendy zich uitgebreid voorstelde. Wendy moedigde de mannelijke vrijgezellen aan om een brief te schrijven, op voorwaarde dat ze haar écht beter wilden leren kennen.

De respons was enorm groot. Vanuit alle hoeken van het land en vanuit alle lagen van de bevolking kreeg Wendy reacties binnen. Uiteindelijk strandde de teller op z’n 400 inzendingen. Daarbij een brief van een 61-jarige man die zich de allereerste Michael Jackson-imitator noemde, een geïnterneerde die vastzat wegens slagen en verwondingen maar snel ging vrijkomen, en een man die volgens presentatrice Dina Tersago wat op Snelle Eddy leek.

Sommige mannen zoeken voorzichtig toenadering, anderen sturen een regelrecht huwelijksaanzoek. Veel brieven zijn aangrijpend, terwijl een aantal de grappige toer opgaan. Maar toch hebben alle reacties één ding gemeen: Wendy heeft met haar gemeende oproep een gevoelige snaar geraakt bij veel Vlaamse vrijgezellen.

Wendy’s drie raadgevers, haar oudste zoon Dylan, boezemvriendin Niske en haar jeugdvriend en tevens juridisch adviseur Johan, staan voor de loodzware opdracht om de 400 inzendingen aandachtig te lezen en een eerste selectie te maken. Na een dag zwoegen mogen er nog slechts 60 mannen overblijven.

Dat is meteen de start van aflevering 1. Even later worden de 60 kandidaten op een regenachtige zaterdag uitgenodigd in een Brussels hotel. In de foyer worden ze opgewacht door Dina, die de mannen moed inspreekt, kalmeert of nog een laatste nuttige tip geeft.

Nadat ze totaal onverwacht toegesproken worden door Wendy, moeten de mannen één voor één langskomen bij de drie raadgevers. Het trio neemt hun taak ernstig en schuwt delicate onderwerpen niet. Wie niet oprecht is en zich had ingeschreven om op tv te komen, vliegt er meteen uit. Na een lange dag blijven er nog 20 mannen over. Wendy zal dan de beraadslagingen bijwonen, om de groep verder te herleiden tot 12. Zo stopt aflevering 1.

Vanaf aflevering 2 nemen de 12 uitverkoren mannen in het gezelschap van Wendy hun intrek in een riante villa, ergens in het Antwerpse. Ze krijgen er de kans Wendy beter te leren kennen. Aanvankelijk gaat het om korte gesprekjes, later krijgen ze meer kans om Wendy’s hart te veroveren. Binnen en buiten de villa worden de kandidaat-levensgezellen voortdurend getest en op alle mogelijke manieren gewikt en gewogen. Wendy’s raadgevers volgen alles van dichtbij en op het einde van elke aflevering kiezen zij telkens de drie mannen die het minst bij haar passen. Wendy beslist dan welke man de villa moet verlaten. Uiteindelijk zal, na 12 afleveringen, nog 1 kandidaat overblijven. Is deze man écht dé man voor Wendy? Dat zien we binnenkort....

Wie Wordt De Man Van Wendy, vanaf donderdag 7 september 2006 om 20u40 op VTM.

bron: vtm.be

THEUNIS VICTOR

Saturday 15th of April 2006 17:50

Naar aanleiding van haar optreden op vtm kan ik maar 1 ding zeggen: ARMOE TROEF - VAN WANTEN HOU DE EER AAN U ZELF EN MAAK U NIET HOPELOOS BELACHELIJK. ALS DIT DE ENIGE MANIER NOG IS OM IN DE BELANGSTELLING TE KOMEN TREK DAN UW CONCLUSIES

Wendy-site

Friday 14th of March 2003 20:28

Alles over Wendy Van Wanten

http://members.lycos.nl/wendyiris

Christof

Thursday 6th of March 2003 13:31

Hallo! Voor alle fans van Wendy: bezoek de nieuwe Wendy Website 'Wendy's Heaven'. Het nieuwe online informatiepunt over deze Vlaamse zangeres/actrice! De site bezoek je op http://users.pandora.be/wendysheaven

Hoi,

Ik ben 20 jaar en tamelijk fan van ons Wendytje.
'k Ben misschien één van haar jongere fans, maar er moeten er van alle soorten zijn hé.
Wendy verdient zeker een 10/10.

Groetjes

brian maertens

Tuesday 10th of December 2002 22:07

ik ben een echte superfan
ik vindt dat wendy van wanten zeer goed kan zingen en dat heeft ze ook al meerdere keren aangetoont
ze is zeer mooi en is een echte klasse vrousw
van mij krijg ze 10/10

Mijne papapa (zie K3 hitsong) luistert graag naar Wendy alias Iris (haar echte naam). Hij heeft CD's van haar en zegt dat ze mooi zingt, of zou hij iets anders leuk vinden aan haar?
Ik zelf vind "Kijk eens diep in mijn ogen" (met de Willy Sommers) een mooi nummer. Maar tis al oud hé!?!

waltertje

Sunday 13th of October 2002 10:22

zulke info (als ik ze al zou weten) gaan we echt niet rondbazuinen, iedereen heef recht op privacy, ook BVs.

philibert moers

Friday 27th of September 2002 14:35

ik ben een fan van wendy en ik wens graag te weten in welke stad dat ze nu verblijft a.u.b.wel bedankt