Vanessa Chinitor

Vanessa Chinitor (born 13 October 1976, Dendermonde, East Flanders) is a Belgian singer, best known outside Belgium for her participation in the 1999 Eurovision Song Contest.

source: Wikipedia

Share your thoughts

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

8 Comments found

laureys fridi

Saturday 5th of August 2006 15:47

wanneer krijgen we nog eens een niuew liedje van vanessa chinitor zo een zangeres en zo weinig in de belang stelling komop vanessa laat nog eens van jou horen zo een stem en zo een voorkomen daar moet ge toch meer uit halen he meisje er zijn er met veel minder talend en die zelfs niet kunnen zingen en toch op t.v komen zoals pim ...onderandere..
komaan hee

Briggite: probeer het eens op www.frs.be, www.itunes.be, belgianmusiconline.be, MSN Music Store of Tiscali Music (zie links > MP3 )

Brigitte

Thursday 1st of June 2006 13:22

Ik zoek voor het feest van de gouden bruiloft van mijn ouders het liedje van Vanessa Chinitor : In al mijn dromen. Het feest is volgende week zaterdag. Alvast bedankt!Brigitte

promo

Friday 18th of November 2005 15:35

Heeft Vanessa ook een eigen website????

Waar is de tijd dat ze samen met Bart Kaëll een CD uitbracht...

http://www.bartkaell.be

Ik ben op zoek naar haar laatste nieuwe CD, te weten "13". Is nog niet uit in de platenzaken hier in Antwerpen! Schande eigenlijk!
Ik hoor ze graag zingen in het Nederlands!
Hoewel "When the siren calls at night" wel mooi is!
Ik weet dat je hem kan bestellen online via Proxis.be ...

cvh

Saturday 23rd of October 2004 16:53

je nieuwe look is wel super , stukken beter en sexier dan vroeger.

ron

Wednesday 13th of October 2004 11:24

zééééééér gelukkige verjaardag voor lieve Vanessa.

Ik heb Vanessa Chinitor ook live aan het werk gezien op Eurosong 1999, 3 jaar geleden. Daar zong ze "Like The Wind" en daar is ze gewonnen! Ze mocht naar Jeruzalem om haar nummer op het Eurovisiesongfestival nog eens luidkeels te zingen! Talent? KDenk het wel, anders zou ze toch niet gewonnen hebben op eurosong '99, waar ook Medusa op het podium stond met "Into my life"!