Tina Bride

Tina Bride is a Flemish dance singer. Her birth name is Kim Poelmans. She was born in Sint-Truiden, on 23 December 1977.

Share your thoughts

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

19 Comments found

Schijnt dat ze een andere song gaat uitbrengen op single dan eerst gezegd was namelijk Funky Fever of zoiets! Ach als ze der maar weer staat hé in de hitparade! Go Tina Bride go!

... en een crazycoole danseres!!! xXx

céline

Thursday 21st of October 2004 16:12

Allokes ik ben dus slientje ja en ik vindda wel een coole zangeres
xx_slientjen_xx
dikke kusjes

Heykes!
Tina Bride brengt midden oktober een nieuwe single uit: Shake it! En naar het schijnt zal ze verrassend uit de hoek komen... ze heeft de song ZELF geschreven! Ons Kim kan er wat van! 😉

Rieteke

Tuesday 6th of July 2004 20:02

Tina Bride heeft opgetreden in Aalst op de Houtmarkt op zondag 4 juli (Radio Contact live in de ether met de Kelly Pfaff Show!) en ze heeft Mr.Sun en Party@ gebracht. Ze zag er weer tof uit en de kinderen maar ook ik zagen haar graag bezig!

Tina Bride heeft niet zoveel liedjes... ze heeft er toch al 16 staan op haar full-CD!!! En ze heeft er 18 als je die twee sinterklaasliedjes meetelt die op de compilatie Sinterklaas Viert Feest staan: Hij Komt & Hoor Wie Klopt Daar (tekst ervan is hierboven te vinden!) Bovendien heeft ze al 8 singles uitgebracht: van Get To You tot de nieuwe Mr.Sun! Is dat nog niet genoeg om te spreken van veel liedjes?

Tina Bride heeft niet zo veel liedjes, enkele zijn wel mooi. Als Tina meer van die liedjes zoals Take a chance on me maakt, zou ze, denk ik, meer succes hebben bij de iets jongeren onder ons. Mijn zegen heb je al, nu nog die van de kleineren.

Rieteke

Monday 14th of June 2004 01:05

Mr.Sun wordt de nieuwe single van Tina Bride heb ik gelezen... Go Go Go hebben ze dus nooit op single uitgebracht...
Mr.Sun is een zomers nummertje met een vrolijk deuntje. Het zal de kindjes wel bevallen denk ik. Het staat trouwens ook op haar full-CD. Eind juni zou de single in de winkels moeten liggen 😉

Tof da je op Perfect Love van Tina Bride hebt gedanst. Das een heel goed nummer! Maar spijtig da je geen CD van haar mocht kopen! Haar full-CD The Bride Side Of Life is heel goed en er staan maar liefst 16 nummers op, waaronder al haar hits! Get To You, Perfect Love en Party@ zijn mijn favorieten.

mieke

Sunday 23rd of May 2004 15:48

ik eb u gezien in de medante ik moest samen met u dansen van meisjes 13/14 jaar ik moecht geen cd kopen van u ik vondt het spijtig maar ale je kunt mega goe zingen zeker van perfect love daar moest we op dansen slu tot nog een keer

Rieteke

Saturday 24th of January 2004 10:48

Ik vraag me nu toch af wanneer Tina Bride haar nieuwe single Go Go Go in de winkel zal liggen want op de radio hoor ik hem al een hele tijd maar in de winkel... niets! En het is zo'n goei liedje! De tekst ervan is hierboven te vinden 😃

PS: op de CD Sinterklaas Viert Feest zingt Tina Bride volgende liedjes: Hij Komt en Hoor Wie Klopt Daar. Tis maar dat je het weet hé!

Op de compilatie-CD Sinterklaas Viert Feest zingt ons Tina Bride ook twee sinterklaasliedjes!!! En haar debuut-CD The Bride Side Of Life is ontzettend geweldig, vooral haar nieuwe radiosingle Go Go Go waarvan ze de tekst zelf heeft geschreven. Trouwens, It Feels So Good heeft ze ook zelf geschreven! Ja, ze kan er wat van!!!

Go go go:

go go go
the way you wanna go
say say say
the things you have to say
love love love
the girl you wanna love
baby I'll keep moving on

Tina Bride aka Kim Poelmans is een echt tofke. Haar debuutalbum The Bride Side Of Life is echt fantastisch: al haar hits staan erop plus het nooit op single verschenen What A Feeling en andere prachtige nummers zoals haar zelfgeschreven Go Go Go en de ballade Love And Understanding. Verder: Mr. Sun, My Place, Be My Baby, Cameleon... In totaal 16 nummers! Lang leve ons aller Tina Bride.