The Clement Peerens Explosition (CPEX)

Share your thoughts

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

22 Comments found

pdoka

Sunday 20th of May 2007 19:26

ook in 2007 nog steeds héél goed .
een fan

pdoka

jonas

Sunday 20th of May 2007 19:06

zaaaaaaaaaaaaaaaaalig groep

RatZ

Thursday 1st of June 2006 00:10

[www.cpexterug.beAre](http://www.cpexterug.beAre) you ready for een reünie? JA !!!Are you ready for een reünie? ABSOLUUT !!!Vindt u ook niet dat het al veel te lang geleden is dat we nog iets hoorden van Clement Peerens, Sylvain Aertbeliën en Swa De Bock?Eind jaren '90 en in het begin van de 21ste eeuw schreef dit waanzinnige trio rockgeschiedenis met hits als Dikke Lu, Foorwijf, Vindegij mijn gat en Boecht van Dunaldy. Wie ooit aanwezig was op een concert van CPeX zal ongetwijfeld met veel weemoed hunkeren naar 'the good old days'.Daarom is de fanclub Swa De Bock gestart met een online petitie. Neem eens een kijkje op [www.cpexterug.be](http://www.cpexterug.be) en vergeet vooral de petitie niet te tekenen.Aarzel ook niet om deze mail door te sturen naar al uw familieleden, collega's, vrienden en kennissen!Alvast bedankt!Fanclub Swa De Bock
RatZ

Thursday 6th of April 2006 23:22

Dag mensen,Ik en men broer zijn grote fan van cpex. En een hele tijd geleden hebben we horen vertellen dat ze nog eenmaal per jaar ergens zouden optreden. Ons werd verteld dat dit op hoboken kermis zou zijn.Na al een aantal keer een grote zoektocht te hebben ondernomen, zitten we nog altijd zonder antwoord, misschien kan iemand dit bevestigen. Alhoewel ik denk dat dit verhaal niet klopt. Hopelijk kan iemand mij het tegendeel bewijzen?Indien iemand hier het antwoord op zou weten, gelieve me dan een mail te sturen ipv hier een bericht na te laten.Groeten RatZ

merci I-Scream. Maar je kan ook teksten aanmelden door in het linkermenu of op de teksten-pagina van een groep op de link "tekst aanmelden" te klikken.

I-Scream

Tuesday 21st of March 2006 00:34

Allee, 'k was toch bezig:FazantIk zijn twee dagen weggeweestDa kwam door die van onsDie maakte vorig weekendNe steak met champignonsMannen ‘k heb de hel gezienDa was nie meer okeeDie paddenstoelen kwamen zeker nie van de GB.Ik stond ineens alleen op een marmeren strandOp ’t allereerste zicht was er weinig aan d’handMaar ja, dan wier ik opgefret door die fazant.Da beestje da droeg ondergoed van kant.Een fleske Coca-cola stond bruisend in brandEn binnenin de maag van die fazantWas het nie bepaald plezaaantIk dreigde met een rechtzaakWant ik kreeg het wa benauwdNa twee dagen bedenktijd Heeft da beest mij uitgespaafdEn weet gij wa die van ons zei:“Allee was da nie tof ?Ne steak van champignonsUit onzen eigen hof !”Ik zei: “Allee, allee zit uwe kop vol zand ?Waar is ’s hemelsnaam uw verstand ?Want schat, in ne fazant zijne binnenkantIs ’t niet plezaaant”“Gij zijt de lompe appel in de mandEn intellectueel zeker gene gigantEn ik vind het binnenwerk van ne fazantNie interessant”En ik zei nog: “Baby, baby,Zijde gij nu echt zo stomOf was dees uw laatste stommiteit Voor dees millenium ?”

I-Scream

Tuesday 21st of March 2006 00:17

Grote fan ClPEx.Hieronder een tekst die nog ontbreekt en die zeker de moeite is !MoederMoeder, gij hebt mij gebaardEn ik weet da gij vandaag verjaartIk bel u om te zeggen moederDa’k nie komMaar nog veel schoon jarenIn uwen homeIk weet wel da gij daar niet gere zijtMaar we konden u nergens anders kwijtMoeder, ik zijn te weinig thuisen bij onze Lucmet die klein mannen moederda’s immers veel te drukmoeder, het is hier uwe zoonmoeder, het is hier uwe zoonik bel u op moederomdat gij verjaartik vond da veel sympathiekerals een kaartmaar volgend jaar moederals gij er dan nog zijtdan kom ik langsdan heb ik misschien wel efkes tijdmoeder het is hier uwe zoonmoeder het is hier uwe zoonmoederoch moederke liefmoeder, het hier hier uwe zoonmoeder, moeder, moederoch moeke tochmoeder, het is hier uwe zoonmoeder, het is hier uwe zoonmoeder,I love you moe, ja !

de vipi van jut

Friday 16th of December 2005 17:31

beestige groepzalige muziekden beste nederlandstalige

Zanna

Monday 6th of June 2005 19:41

Kij stoere groep!!!!!!!!!!!!!!
Hun bijnamen zijn leuk en hun muziek is nog cooler!!!!!!!
ze zijn gewoon te gek!!!!!!!!!!

Carl Hendrickx

Tuesday 12th of October 2004 10:59

Grensverleggend! Een unieke coktail van hardrock, humor en de wijsheid van het levenslied samengebald in een ongelooflijke grappige parodie van een Antwerpese heavymetal band, het perfecte excuus om loeihard uit de hoek te komen met muziek die eigenlijk niet meer in is maar toch oh zo bangelijk goed is en met een dialect waar zelfs Gaston Berghmans en wijlen Leo Martin jaloers op zouden zijn. Meer moet da ni zijn!

vinie the winie

Saturday 17th of July 2004 21:56

zijn bangelijke gaste
echte beére

globotomy

Thursday 21st of August 2003 18:15

De teksten van de liedjes op de CPeX-EP's 'Vindegij mijn gat' en 'Wraak van Moeder Fazant op gescheiden vrouwen met een rotsmoel' heb ik allemaal ontcijferd en genoteerd. Ergens. Ooit.
Als je 'n tekst zoekt, kun je me mailen.
't Gaat dus over Vindegij mijn gat, Boecht van Dunaldy, Zagen, Filiaal van de hel, Dikke Lu, Loeten, 't Is altijd iet met die wijven, Asbak, Maar niet met mij, Foorwijf, Pinokkio, Als ik er ene geef, Beats of love, Moeder, Wraak, Fazant, Gescheiden vrouwen en Rotsmoel.

Dries

Friday 8th of August 2003 19:22

Ik voel mij enigszinds bereid om eventueel de tekst in te typen, maar als essensiële feit zou ik eerst graag weten wat de groepsnaam is die vermeld wordt in de eerste regel. Als ik daarna tijd heb wil ik gerust even de tekst beluisteren en tegelijkertijd typen. Amen.

het is ook een essentiëel feitelijk gegeven dat iemand (hint hint) die hoogst begerenswaardige tekst intikt (hint) en (met zeer grote voorkeur via het toevoegen-formulier) naar ons toestuurd (hint!) zodat wij hem erbij kunnen proppen. Alle verdere info over de groep (websites etc) mag ook natuurlijk.

J uit H

Wednesday 6th of August 2003 18:04

Het is inderdaad essentieel dat de intelectuele tekst van asbak moet worden gepubliceerd op deze website :p
kvind ook da da moet :grin: