Soulwax

Soulwax, headed by David and Stephen Dewaele, are an alternative rockThe Flying Dewaele Brothers). Their album "As Heard on Radio Soulwax, Pt. 2" was named the best popular music album of 2002 by The New York Times. They were also hosting a show on Belgian television, 'Alter8'. Since the release of the Soulwax album Nite Versions (a remix of the album Any Minute Now) they have been touring around the globe, almost non-stop.

source: Wikipedia

Share your thoughts

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

24 Comments found

Franneke

Sunday 3rd of September 2006 10:25

Weet er iemand het de titel van het liedje?

In de clip worden ze achtervolgt door letters. Kan echt ni meer op de titel komen.

Ben seniel aant worden denk ik.

herlinde

Tuesday 25th of July 2006 23:31

stefaan is lekker... verlegen... schattig...
steve is cool... sympathiek... grappig...

de broertjes zijn de broertjes nu eenmaal...

ze zijn allen super getalenteerd. Mij kunnen ze krijgen!

anna

Saturday 15th of October 2005 23:15

soulwax ; hero's

[http://www.sing365.com/music/lyric.nsf/ ... 7C002CF719](http://www.sing365.com/music/lyric.nsf/Soulwax-lyrics/FA49F0B91595F2AF48256C7C002CF719)

Voila hier vind ge ze wel

..

Saturday 5th of March 2005 00:28

they can soul wax me

SEUTEN ! Hoewel het cd-boekske van Any Minute Now übercool is staan daar \'hmm vreemd\' toch geen lyrics in..
Officiele site: hetzelfde.
Waar moet ik die dan gaan zoeken ? Stephen en David, komaan é man, een efforreke voor de fans ? Is da teveel gevraagd ?

ahoy

Friday 24th of December 2004 17:10

SOULWAX RULES THE WORLD!!!!

trip

Thursday 2nd of September 2004 17:16

wie van jullie zeikerds heeft het album any minute now gekocht? want daarin vind ik geen lyrics, en op de site ook niet...????? en denk ik eindelijk een site gevonden te hebben die ze wel heeft, heeft ie ze niet!!! bedankt!!!!

as

Sunday 29th of August 2004 10:28

Ga naar hun site of nr een fansite en daar zijnze te vinden hoor

a girl

Sunday 22nd of August 2004 18:37

hoi
soulwax rocks the world
wat zeg ik!!??
the universe
geen commentaar!

Ik heb de Cd van Soulwax gekocht maar de lyrics staan er niet in. Wel spijtig want ik zou dus graag wille wete wat ze zinge daarom vindt ik het erg da ge ze niet moogt publicere over die van daspop hebbe ze misschien gelijk want die staan wel in het bij geleverde boekske

lotta

Saturday 21st of August 2004 14:08

Ik vind het goed dat Soulwax hun teksten nie publiceert, want ze worden toch grotendeels gebruikt door degenen die de cd dowloaden!

Als je de cd koopt heb je het boekje met de teksten en de tekst van elke single die ze uitbrengen kan je op hun site vinden of als je hen mailt!

LOttA

BTW GERD, Soulwax en Das Pop zijn gn woud be sterrekes , ze hebben het recht dit te doen als ze merken dat hun cd verkoop niet van de grond geraakt (door al dat dowloaden)!

En niet afkomen met het excuus dat de muziek mss niet goed genoeg is want anders zou je gn commentaar hebben op het feit dat je de teksten hier niet kan vinden!

en het is niet zozeer Arm Vlaanderen, maar op den duur wel letterlijk Arme STERREN

Ik ga hier natuurlijk ook niet schijnheilig zitten doen dat ik niet dowload, want ik doe het wel ik download films en muziek (van internationale groepen die bij een grote platenfirma zitten en die geld genoeg hebben)

Gerd

Tuesday 10th of August 2004 17:09

Da is toch weer typisch voor omhooggevallen would-be sterrekes !!! Ge ziet hier teksten van de groten der aarde met toestemming gepubliceerd, maar oh wee die van Soulwax en Das Pop moeten er wel af hé..

Arm Vlaanderen ...

MiLO

Saturday 13th of December 2003 15:06

Soulwax zal op 30-31 januari op de nachten in de singel staan, met hun nieuwe plaat onder de arm (maar nog niet in de winkel). Tegen dan zal wss ook de nieuwe single zijn uitgekomen. Op Werchter zullen ze wss ook te zien zijn (al is dat nog niet bevestigd, maar trust me)

Maw: Soulwax will be back!!

Ma als er ne cd gaat komen, waarom horen we dan nog niks van nieuwe nummers??? Alleen van 2many Dj's horen we maar dingen!! :s