Poot & Vijverman

Toen Kristof Poot en Koen Vijverman elkaar op de schoolbanken leerden kennen - nu bijna 20 jaar geleden - hadden ze reeds snel beslist dat ze samen muziek wilden maken. Hoe of waar? Dat was om het even, zolang ze het publiek mochten entertainen en er zelf vooral plezier aan beleefden.

10 jaar lang leefden ze zich uit onder de naam “Sale-ami”. Een prettig gestoorde cabaretgroep. Hun muziek met humor combineren en zo alle uithoeken van Vlaanderen ontdekken, was voor Kristof en Koen “Het Leven”.

Hun professionele ambitie zorgde ervoor dat ze steeds minder avonden vrij hadden om te gaan spelen met hun band.

Kristof Poot ging onmiddellijk na het afstuderen aan de slag als producer/televisiemaker van onder andere Boer zkt vrouw, Stukken van Mensen, Help, mijn man is een klusser, Allemaal Chris,... en Koen Vijverman werkte als professioneel theater/televisie acteur bij: Familie, Coppers, Zone stad, Het Fakkeltheater,.. en later ook - samen met Kristof - als televisiemaker.

Kwam daar nog eens bij dat ten huize Poot en ten huize Vijverman de tijd was aangebroken voor gezinsuitbreiding.

En TOEN begon “Het Leven” echt. Ze krijgen elk twee kindjes en de instrumenten moesten plaats maken voor een luiertafel.

Toch, muziek kan je niet eeuwig op pauze zetten. Ze drukten begin 2018 samen op ‘Play’ en ‘Poot & Vijverman’ was geboren.

Hun kinderen zijn stilaan uit de pampers en het duo moet zich haasten voor ze er zelf één nodig hebben. Dus eindelijk komen ze hun afspraak, die ze op de schoolbanken maakten, na en brengen ze hun eerste single uit.

Leef Het - een vrolijke feel good song die ze opdragen aan hun kindjes.

Diezelfde kindjes waarvoor ze hun muziek met plezier een tijdje voor op pauze hadden gezet.

“Leef het leven, zoals wij het je geven”

Share your thoughts

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0 Comments found