Peter West

Share your thoughts

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

5 Comments found

Oswald Fieuw

Wednesday 6th of August 2014 00:34

Hallo Paul, ken je mij nog
RP Turnhout 1968-69

marc verniers

Sunday 5th of March 2006 14:41

Ik was vroeger voorzitter van de fanclub van Peter West tot hij zich in 1976 definitief in Duitsland vestigde. We hebben nog steeds een vriendenkring in Vlaanderen met website die elke dag bijgewerkt wordt. Iedereen welkom.

Ilse Vonckx

Friday 6th of August 2004 16:51

Ik ben het nichtje van peter west. Van zijn liedjes ken ik er niet veel ik heb enkel vroeger een aflevering van hem in tien om te zien bekeken. Ongeloofelijk dat hij op het podium heeft gestaan en wij zelf moeten drummen voor een goed plaatsje te hebben om iets te kunnen zien.
Ilse

Walter Maes

Tuesday 27th of July 2004 22:29

Ik was vroeger een very close friend en collega van Peter.We zaten samen bij Roland Kluger.Mijn artiestennaaam was Walter Scott-40ste van Mozart
Zou heel graag zijn telefoonnummer of gegevens in mijn bezit krijgen.Wil de jarenlange vriendschap en respect en nieuwe impuls geven.
Weet niet hoe ik hem ooit anders zou kunnen terugvinden.
Zijn samen nog op vedettensafari geweest aan de belgische kust.

Chrisje

Thursday 8th of July 2004 18:33

Ik vind het een heel tof idee van hier een tekst van Peter West terug te vinden , Peter is de meest symphatieke zanger van in mijne jonge tijd die ik pas later heb leren kennen , ik kende wel zijn muziek vroeger , maar nu ken ik hem persoonlijk , ik hoop in de toekomst hier nog liedjesteksten van hem tegen te komen