Marijn Devalck

Share your thoughts

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

6 Comments found

de kans dat Marijn hier komt & dit leest is behoorlijk minimaal (om niet te zeggen: onbestaande). Je kan het beter via zijn management proberen.

Guurt Minne

Saturday 16th of October 2004 15:29

Marijn,

Dit is misschien niet echt de plaats om deze vraag te stellen vermitis het niet echt iets met muziek te maken heeft.
Het is geweten dat je ambassadeur bent bij het Rode Kruis en tevens motard. Sinds kort is er een motorclub van het Rode Kruis en we vroegen ons af of je geen peter wou worden van onze club zoals de koning dat is bij de Blue Knights de motorclub van de politie

Groetjes

Dag Marijn,

Mijn vriendin en ik waren een tijd geleden heel blij met je ode aan Wim Decraene.
Op welke cd kan ik dit nummer terugvinden.

Groetjes en nog veel sucses.
Sabin en Peter uit Kieldrecht.

playgirlbunny

Friday 2nd of July 2004 13:14

hey marijn
je liedjes zijn echt wel leuk,ik heb ook alle afleveringen van de fc de kampioenen maar door een brand zijn we een reeks kwijt de eerste reeksen komen ze nog op tv die met pico en zo.komen er ook nog nieuwe afleveringen want ik kijk er alle dagen naar de meeste ken ik van buiten maar dat geeft me niet.ik vindt het ook spijtig van je ongeval nog met de motor ik heb de aflevering van recht op antwoordt gezien en ik vindt het schandalig van de verzekering.maar ik wens je nog veel succes met je cariere als zanger en acteur.veel liefst alvast een dikke kus xxx van me ik hoop dat ik antwoordt krijg.

dag Marijn,

Ik wens je nog veel succes toe met je carriere. Hopelijk zien we elkaar weer op een van onze optredens ! U hebt me ontmoet op de benefiet in Edegem in 't Forum, waar ik moest optreden (Angel).

Lieve groetjes en tot gauw !

site: http://communities.msn.be/ZangeresAngel

Marijn Devalck

Thursday 26th of June 2003 14:56

Waltertje,
Ik probeer vanuit mijn VRT - kleedkamer een mail te sturen. Ik weet niet of het via mijn outlook of andere kanalen gelukt is, maar in ieder geval geef ik je toestemming om mijn teksten te plaatsen op je site.
Groeten met klank, Marijn.