Liliane Saint-Pierre

Liliane Saint Pierre (born Liliane Keuninckx, 18 December 1948) is a Belgian (Flemish) singer who sings mainly in Dutch.

Share your thoughts

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

28 Comments found

Op vrijdag 8 februari 2008 gaat het derde seizoen van "Zo is er maar één" van start op televisiezender "één" van de VRT.
De nieuwe reeks loopt dertien weken lang, volledig live op "één".

Liliane Saint-Pierre is te gast in de tweede uitzending op vrijdag 15 februari 2008, die gaat over "liedjes over LIJF EN LUST". Ze zal hier de grote hit "Rood" van Marco Borsato vertolken.

Hieronder alle liedjes van de tweede uitzending:
- Lieve kleine piranha (Gorki) door Dean
- '''Rood (Marco Borsato) door Liliane Saint-Pierre'''
- De wilde boerndochtere (Ivan Heylen) door The Violent Husbands
- Gigant (Noordkaap) door Stan Van Samang
- Bleke Lena (Raymond van het Groenewoud) door Mama’s Jasje
- Stroom (Arbeid Adelt!) door Vive La Fête

Uiteraard zou ik aan alle fans van Marco Borsato en Liliane Saint-Pierre willen vragen om naar deze uitzending te kijken en nadien te stemmen (vermoedelijk televoting) om Liliane's ongetwijfeld prachtprestatie te belonen met een finaleplaats?

"Zo is er maar één": iedere vrijdag om 20.40 u. op "één", vanaf 8 februari 2008.

http://www.een.be/zoisermaareen

Diégo

Tuesday 17th of April 2007 20:28

Ik was zelf op zoek naar het nummer het verschil van liliane saint-pierre, en heb het verlede maand gevonden en aangekocht op Ebay

lu

Sunday 1st of April 2007 12:00

Ben op zoek naar een cover van in de jaren stillekes over een openingstune van een frans reeks genaamd chateau vallon die vallon twijfel ik aan of die juist is geschreven.
En hij werd gezongen door lilianne in het nederlands.

ninne

Wednesday 8th of November 2006 23:48

liliane is een kleine dame met een grote stem. qua teksten doet ze me denken aan an christy. Zij brengt liedjes met inhoud en laat zich niet verleiden tot inhoudloze teksten. Zij wordt ondergewaardeerd .Doe zo voort liliane.
ninne

spacy

Wednesday 11th of October 2006 20:34

liliane en johnny logan zijn de beste zanger en zangeres die er bestaan , ik zie ze alletwee heel graag. Liliane, johnny respect !!!!!!!!!!

Yoke

Tuesday 3rd of October 2006 13:42

Heykes

Ik ben eergisteren naar de gaia-dag geweest en het was er kei goed.Het was de eerste keer dat ik Liliane Saint-Pierre in het echt zag.De liedjes die ze met Paco Garcia zong waren kei mooi.En het toppunt vond ik het optreden samen met de jongens van get ready!.Het was leuk om haar samen met de jongens nog eens te zien.En het was echt wel heel tof.

groetjes Yoke

Het nummer "Het verschil" is tot nu toe enkel op single verschenen. Tijdens optredens van Liliane kan je het denk ik nog verkrijgen op de fanclubstand.
De tekst van het nummer staat uiteraard hier op waltertje.com.

In het najaar zou er een nieuw full-album van Liliane aankomen. Waarschijnlijk zal het daar wel opstaan.

Je kan ook eens contact opnemen met haar fanclub.
Fanclub Liliane Saint-Pierre
Italiëlei 35/17
2000 Antwerpen
FANPHONE:
Elke donderdagavond vanaf 20u op het nummer 03-257 54 33

Je vind ook vaak singles van Liliane Saint-Pierre op veilingssites als ebay.be of yezzz.be

Gaymaatje

Monday 28th of August 2006 09:53

Heykes,

Wij zijn gisteren naar het witte paard geweest, prachtige show waar Liliane zeer goed tot haar volste recgt komt. Ze zingt op een bepaald moment het liedje 'Het verschil'. Dit blijkt een cover te zijn van Lara Fabian 'La difference'. Kan er mij iemand vertellen waar ik dat liedje kan vinden, in Liliane's versie? Het zou op één van haar cd's staan maar ik vind niet dewelke.

Greetz,
Een Liliane-fan

LaDa

Sunday 2nd of July 2006 12:54

Hey Johan.

De plaatjes "Als je gaat - Liefste als je bij me bent"
en "Si tu pars - La nuit est sombre" worden regelmatig aangeboden op veilingsites www.ebay.be en www.yezzz.com

Groetjes.

Sara: in elke CD winkel kan je haar CDs krijgen, als je liever de aparte liedjes hebt, kijk dan eens op www.frs.be, www.itunes.be of neem een kijkje op de andere legale MP3sites tussen onze links.

hallo, ik ben heel erg grote fan van Liliane en ben op zoek naar liedjes...ik heb:-Mijn grote liefde heet muziek-boven de wolken-soldiers of love-ik wil alles met je doen-nu jij moet gaan-sacha-we gotta stop-en geef me tijd (samen met get ready)heb je er nog? groetjes

Sinds jaar en dag ben ik op zoek naar de Franse versie 'Si tu pars - Als je gaat' van Liliane St-Pierre. Die moet dateren van de beginjaren '70. Misschien kan iemand mij helpen waarvoor dank.Via linken toevallig deze heel puike site gevonden.

andre Jooris

Saturday 29th of April 2006 18:19

Lieve Liliane,Ik heb je leren kennen in het jaar 1966, toen ik mijn legerdienst begon in Turnhout.In de kazerne (Blairon?) trad je op als een heel tenger dun meisje, totaal in het groen gekleed( legging en tuniek ) en ook je haar was groen. Maar je stem was fantastisch mooi en ik ben al die tijd van je blijven houden.Je stem is zo apart en onmiddellijk herkenbaar, zoals die van Maria Callas, weliswaar in een totaal ander genre, maar heel uniek. Er is maar één stem van Liliane St.Pierre. Ik voorzag een grote loopbaan voor jou in de toekomst in het genre van Brenda Lee. Maar wat blijkt, je gaat nu al langer mee dan zij. Ik hoop dat je nog heel lang meegaat en nog heel veel mooie nummers uitbrengt. Wij horen je eigenlijk veel te weinig. Groetjes, het beste en nog heel veel succes!Ik had je dit al lang persoonlijk willen mailen, maar ik heb jouw e-mail adres niet. Hopelijk komt mijn berichtje toch ooit tot bij je.André

liliane is een echte babe en een supper zangeres. Ik zie je graag. groetjes van anoniem

liliane is een sexy vrouw met een sexy stemze is echt hot. and i love her