Lenny en de Wespen

Share your thoughts

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

28 Comments found

Na de eerste geslaagde CD 'Eet van mij', coaching door Bram Vermeulen en Rick De Leeuw, een passage aan de zijde van Boudewijn De Groot op Nekka 2007 staan Lenny & De Wespen te trappelen om hun status van jonge belofte om te ruilen voor de status van vaste waarde in het Nederlandstalige muzieklandschap.
Met een aantal nieuwe wespen (Andries Boone en Patrick Steenaerts) heeft Lenny het ideale klankbord gevonden voor de rijpere klank die de tweede CD moet uitstralen.
Nu is er alvast de single "Het zit erin (het moet eruit)" als voorbode

Vegy

Friday 1st of June 2007 16:03

Ik ken 'De Lenny' al sinds ongeveer 10 jaar in Chiro Wezemaal. Wisten wij veel dat het van zijn liedjes aan het kampvuur ging ging komen tot waar hij nu met zijn Wespen staat ... simpelweg het beste wat er de laatste jaren qua Nederlandstalig talent is doorgebroken. Blijven gaan kerels!
Ik dacht tevens reclame te maken voor de fansite maar blijkbaar is iemand mij al voor geweest ... check vooral het forum waar fans van over heel België en eventueel verder tegen elkaar kunnen 'zeveren' en elkaar kunnen leren kennen. AMEN!

Debster

Wednesday 2nd of May 2007 21:00

[www.lennyendewespenfansite.be](http://www.lennyendewespenfansite.be)
Lieslies

Monday 13th of November 2006 17:09

De tekst 'Als je wil dan kan je gaan' is zo mooi...
Ik ben er helemaal van ondersteboven!
Staat dat nummer ook ergens op cd?

Marjanne

Monday 30th of October 2006 20:37

Ik vind Lenny & de Wespen de max!

Pink Lady

Thursday 7th of September 2006 21:51

Heb Lenny & de Wespen gezien op marktrock en de week erna de CD gaan kopen, gewoon geweldig! Zet die nu altijd op als ik bezoek heb (anders ook hoor) om anderen ook te overtuigen... En joepie, op 22 oktober treden ze weer op in Leuven (Grote Markt), ik zal er zeker zijn!

Annet

Monday 21st of August 2006 19:09

sorry, het forum is omgedraait nu, dat was ik even vergeten.

Annet

Monday 21st of August 2006 19:08

of gewoon http://www.lennyendewespen.be
Da's dezelfde, maar dan zonder reclame.;0))

lies

Friday 18th of August 2006 15:30

Heb Lenny en zijn wespen nu al twee keer gezien deze zomer (marktrock en dranouter) en voor mij is dit een echte wow-groep! in onze eigen taal ons zo kunnen intrigeren! wow!

Ik heb een tijd geleden Lenny Naakt gezien. Niet dat die in z'n blote optrad, maar wel zonder Wespen. Dat was enorm de moeite (niet dat het met de Wespen slecht is natuurlijk) Ik heb ondertussen hun cd en Lenny is een talent waar we hopelijk nog veel van gaan horen.

tja soms gaat het vlot ;o) blijf vooral terugkomen!

evelyne

Monday 15th of May 2006 18:28

Dat is snel!Bedankt!

kleine update: dankzij Lenny (dé lenny ja) is het merendeel nu al terug te vinden.

tja iemand (hint hint) moet de eerste zijn om ze uit te tikken en in te sturen. Zodra dat gebeurt komen ze hier ertussen te staan!

evelynevandenbergh@yahoo.com

Monday 24th of April 2006 20:01

heywanneer komen hier eens nieuwe teksten bij op?op de nieuwe site van Lenny & de Wespen staan hun teksten jammer genoeg niet! Zetten jullie die er ook op?