LC Moraïs

Share your thoughts

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

59 Comments found

Op 2 oktober 2006 reikt de Belgische auteursrechtenvereniging Sabam de prestigieuze Gouden Klaproos uit aan scheppende kunstenaars die worden bekroond voor hun prestaties, inzet en gedrevenheid.
In de categorie "Populaire Muziek" is LC Morais genomineerd, naast Tom Barman, Alex Callier, Ronny Mosuse en Miguel Wiels.
De nominatie is op zich vanzelfsprekend een grote eer.
De uitslag wordt bekend gemaakt op 2 oktober in de Marmeren Zaal van het "Flanders Congress & Concert Centre" te Antwerpen.

waarschijnlijk omdat ze een andere naam heeft aangenomen (LC Moraïs) en ze heeft volgens mij ook een ander productie huis.
De site was van (hoe noemt die weeral) dezelfde mensen als die ook de M-kids enzo deden.

my

Thursday 4th of May 2006 17:39

waarom werkt haar website niet meer?

Ieps

Sunday 27th of November 2005 15:11

Ben gisteren Elsie Moraïs tegengekomen en heb een leuke maar korte babbel met haar gehad... Toen ik terug de draad wou oppikken ging ze juist door... Ik weet dat het moeilijk is maar ik zoek een enige vorm van contact met haar... Kunnen jullie mij helpen... Haar website werkt niet :-s

Leah

Thursday 2nd of June 2005 15:21

elsie is nu al 18 hoor!!!

Leah

Thursday 2nd of June 2005 15:21

elsie heeft geen email..

Leah

Thursday 2nd of June 2005 15:20

ik schrijf brieven met Elsie!! se is SUPER!!
hoe oud zijn jullie allemaal..?
ik ben 11 jaar..
Kusj Leah

het nieuwe liedje van Elsie dat op 20 mei zal uitkomen vind ik gewoon super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

das waar! we moeten de privacy van onze idolen respecteren! je mag je niet gaan opdringen of zo das voor niemand plezant!

zelfs als we het zoudden weten gaan we dat a) niet op een publieke plaats posten en b) niet in het wilde weg aan iedereen weg geven & ik kan me niet voorstellen dat er iemand is die dat wél leuk zou vinden....

.

Monday 18th of April 2005 20:22

weet iemand het emailadres van Elsie Morais???

Ga je eens kijken op mijn Elsie Morais site?
het adres
http://groups.msn.com/elsiemorais

idd Miss Advice: dat is de makkelijkste manier. Maar dat andere adres dat je'r bij hebt gezet is al lang buiten dienst dus heb ik het er maar uit geknipt.

Miss Advice

Saturday 9th of April 2005 14:55

ga naar Contact op deze site (links van dit hier!) en vul misschien het formulier in of zo of mail hem eens: contact@waltertje.com<p><font size="1"></font></p>

.

Sunday 3rd of April 2005 19:44

hoe?