Joe Harris

Share your thoughts

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

8 Comments found

Jozef Bubois

Wednesday 23rd of May 2012 22:28

Heel wat mensen zijn blijkbaar op zoek naar de single Cara Mia van Joe Harris & The Pink Umbrellas, de b zijde van Daisy does. Wel ik heb goed nieuws voor diegene! Op de onderstaande link is een goed exemplaar te beluisteren en te downloaden.
http://nederlandse-ondertitels.blogspot ... ellas.html

En... als u onderstaande URL opent krijg je een massa foto's van onze Joe
http://blog.seniorennet.be/paulsaxtenor ... ?ID=585375

Wilfried

Saturday 26th of November 2011 00:41

Zijn er ergens videobeelden te bekijken van een optreden of heeft iemand deze?
Graag had ik deze schitterende, vaak ondergewaardeerde artiest nog eens kunnen bekijken. Wie kan mij helpen? wilfriedcall@yahoo.com

Bianca Diels

Sunday 9th of March 2008 19:41

Veel te vroeg ben je van ons heen gegaan,en inderdaad je werd niet gewaardeerd zo als het zou moeten geweest zijn!Weet jos dat je voor ons als fans alles was en voor mij nog bent.Ik heb jou in 81 leren kennen en tja we hebben veel plezier gemaakt.Je bent dan met het syenhof begonnen en daar was het helemaal af veel plezier en lol.Weet één ding jou vergeten doen we niet zoals jij zijn er geen twee!!Lieve Groetjes en tot ziens wie weet waar?http://snoeperie.spaces.live.com/
http://i12.photobucket.com/albums/a247/BiancaDiels/collage1-3.jpg

chantal

Friday 10th of June 2005 19:49

Vergeten kunnen wij je niet.Veel te vroeg ben je van ons weggegaan.Je had een stem van goud;jammer dat je niet méér gewaardeerd werd,maar ja,uw fans wisten jou wel te waarderen!In ons gedachten blijf je verder leven en uw liedjes blijven wij beluisteren,tot later Harriske,X Chantal.

Op 1 juni is het precies 2 jaar geleden dat ik mijn beste vriend verloor.Meer dan 30 jarig kenden wij mekaar en de laatste 10 jaar waren wij echt boezemvrienden geworden.Ik vergezelde hem naar zijn optredens en zorgde achter de schermen ervoor dat alles in orde was.
We hadden nog samen het weekend doorgebracht in Blankenberge en wie had het durven denken dat die zondag er plots een eind zou komen aan zijn leven.
Vele mooie momenten hebben we samen beleefd maar na zijn operatie,toen de helse pijnen Jos maar bleven achtervolgen waren er ook vele droevige dagen bij.
Zaterdag 18 juni vindt er een herdenkingsplechtigheid plaats in de Basiliek van ONZE LIEVE VROUW VAN HANSWIJK te Mechelen.
Hopelijk zijn er zoveel aanwezigen in de kerk als vorig jaar toen het 1 jarig overlijden herdacht werd.
Laten we een zanger als JOE HARRIS,een vlaamse artiest die zoveel mensen aangename uren heeft laten beleven,zeker niet vergeten en hopelijk duurt het geen 10 jaar meer vooraleer hij bij radio en tv de waardering krijgt die hij verdient.
Na 2 jaar is er nog geen dag voorbij gegaan dat ik niet aan Jos gedacht heb.Ik wil hem ook niet vergeten daarvoor waren we te goeie vrienden.
Je vriend Roger

Het is nu iets meer dan een jaar geleden dat je verdween, je stem, je lach, alles is weg, het enige wat we nog hebben zijn de vele platen en cd's die nog van je resten. Ik hoop dat je nooit vergeten wordt, je was een prachtmens iemand waar ik naar opkeek. Het enige wat we nu hebben is het gemis van een prachtig man uit onze vriendenkring

Ik mis je nog steeds Jos en dat zal waarschijnlijk blijven voor de verdere dagen van mijn leven.

Adieu Jos, kzal je nooit vergeten

chris

Monday 12th of July 2004 11:49

Ik ben fan geweest van Joe Harris vanaf ik ongeveer 10 jaar was , ben er nu 47 , en ben eigenlijk op zoek naar zijn versie van " Cara Mia " . Nu ik toch aan het typen ben , ik zoek ook naar "I Believe " , de versie die gespeeld is op de begrafenismis . Ja , ik heb de trein genomen vanuit Ekeren naar Mechelen , omdat ik vond dat dat het laatste was wat je voor zo'n groot en veelzijdig artiest kon doen . Vanwaar min interesse ? Jos is altijd de eenvoudige jongen gebleven , en was soms niet te beroerd om met vaste fans nog koffie te gaan drinken bij hen thuis , evenals zijn muzikanten , waar wij ook een goede band mee hadden .
Groetjes ,
Chris<p><font size="1"></font></p>