Jasper Steverlinck

Share your thoughts

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

55 Comments found

omdat die tekst onder het auteursrecht van David Bowie valt & we hebben van hem nog geen antwoord (positief of negatief) gekregen op onze vraag of we'm mochten publiceren.

fre

Friday 17th of June 2005 17:18

waarom gaat life on mars niet??? 😭

Int begin was ik nie echt fan van jasper of arid. ik kende maar enkele liedjes. maar toen ben ik naar een optreden in tongeren gegaan. nadien was een signeer sessie. wij hadden gewacht tot de laaste, samen op de foto met jasper. van steven heb ik een drum stick gekregen en nadien zijn we nog iets gaan drinken in het cafe aan die zaal. heel gezellig! enorme toffe en vriendelijke kerels!!

celine

Friday 19th of November 2004 17:42

ik ben nog maar juist naar een optrede v jasper staverlinck geweest, in strombeek, twas den eerste keer dak die zag.eerst wasek der ni eel hard fan van ma was da meer ons ma en die had diene CD gekocht nzo en khad der allis ene geluisterd enal, ma da wast.ma toendak diene echt em zien optrede da was toch iet anders, ben grote fan geworre:p khoop ier nogis ga kome optrede want dan kommek zeker zen:D

Optrede in hasselt was echt megamegagoe..... wil terug... Sympathieke gast trouwens!!!! ben en blijf een fan!:d.

Ik zag Arid voor het eerst optreden een jaartje geleden. Tot dan kende ik eigenlijk amper iets van hun muziek, laat staan dat ik wist dat Jasper Steverlinck de zanger was. Ik ben dan ook dik tegen mijn goesting naar dat optreden gegaan, ben eigenlijk meegesleurd geweest door mijn vriend.
Maar toen Jasper op 't podium kwam en begon te zingen zat ik echt met open mond te luisteren. Wat ik hoorde was gewoon prachtig.
Sinds die dag ben ik echt fan geworden.
Heb Jasper ondertussen drie keer aan het werk gezien en dat waahw gevoel blijft. Bovendien is hij naast het podium een vreselijk lieve en sympathieke kerel.

Mijn respect heeft hij en ik hoop dat hij de kans krijgt nog vele platen te maken want iemand met zo'n stem is z'n plaatsje in de hitlijsten zeker waard

Emilie

Sunday 7th of November 2004 14:15

Ik hoorde Jasper voor het eerst op een concert van 'Scala on the rocks' in Brussel.Eerlijk gezegd ging ik eigenlijk met tegenzin naar dat concert.Maar toen kwam Jasper Steverlinck op het podium en toen ze hem aankondigde had ik geen flauw benul wie hij was.Maar toen hij nog maar 1 nummer had gezongen was ik al verkocht:)
Na een tijdje ben ik ook in contact geraakt met ARID wat natuurlijk ook geweldig is. Jasper, ik ben een grote fan van u!!!:):)

maria

Wednesday 6th of October 2004 18:59

Ik zag Jasper voor het eerst op televisie. Hij zong ,,Life On Mars" met de gebroeders Kolacny. Een vriendin deed me kennismaken met Arid. Sinds de keer dat ik op de schaatsclub tranen in mijn ogen kreeg door het horen van 'Let her down easy' ben ik verslingerd aan Jaspers stem.
Alleen is de CD niet echt wat ik ervan had verwacht. Nog steeds heel mooi, en een schitterend statement, maar ik vind dat hij qua zang te weinig van zichzelf in de nummers legt.
Maar dat is maar mijn mening. Ik speel de Cd trouwens zo'n drie keer per dag af, dus zo erg zal het wel niet zijn 😁.

Els Silverans

Tuesday 14th of September 2004 11:17

prachtige stem!!!

Ik ben er volledig weg van...

Ik hoorde Jasper voor het eerst op de radio. Het nummer "to make you feel my love" kende ik van Luka Bloom. Ik dacht dat het nummer nu gezongen werd door een vrouw. Verrast dat het ditmaal gezongen werd door een Belgische man. Wat een prachtige stem!!!

Ik hoorde Jasper voor het eerst op de radio. Het nummer "to make you feel my love" kende ik van Luka Bloom. Ik dacht dat het nummer nu gezongen werd door een vrouw. Verrast dat het ditmaal gezongen werd door een Belgische man. Wat een prachtige stem!!!

steffi

Saturday 28th of August 2004 16:01

Al de nummers van Arid zijn geschreven door Jasper Stevrlinck! En dat zijn er niet weinig! Dat hij nu de covertour opgaat vind ik geen erg, want de manier hoe hij al die minder gekende nummers van vroeger nieuw leven inblaast vind ik geweldig! Doe zo voort zou ik zo zeggen!

...xXx... Steffi

Sabine

Wednesday 18th of August 2004 11:21

Een prachtige stemm heeft Jasper,nog geen eigen nummers? nee nog niet maar afwachten maar die komen er wel..hij heeft het toch al heel ver gebracht en zal nog groeien,ik voorspel hem een grote toekomst...
Groeten
www.deroo.be.tf

uhm hij maakt zelf liedjes met Arid & als Jasper Steverlinck brengt hij covers, net als Helmut Lotti (bijvoorbeeld). Punt is dat hij dat -volgens velen- goed doet & dat is wat telt!

lucas

Tuesday 17th of August 2004 09:55

Ik heb de cd gekocht en het zijn zalig goede liedjes, alleen vind ik jammer dat hij nog geen zelf geschreven liedjes heeft