Isabelle A

Share your thoughts

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

22 Comments found

Tommie

Wednesday 31st of October 2007 22:11

Het liedje "Blijf me bij" (dat typ ik juist) en heb ik na lang zoeken gevonden! Spijtig dat dit niet op cd staat! Haar cd's van vroeger heb ik nog altijd en soms luister ik er nog eens naar! Kap hoor, Isabelle!

anneke

Saturday 5th of May 2007 23:09

ben niet een fan van isabelle a. Maar moet eerlijk zeggen het liedje van "ik heb em zo lief" vind ik wel super.Toen ik in het begin niet wist wie he zong was het zo van "whaw,wie zingt dit" was dus ook verbaasd dat het van haar was. Helaas kan ze me niet overtuigen en blijf ik een eeuwige fan van clouseau.

Chiquita banana

Thursday 12th of April 2007 19:12

sorry maar ik ken haar niet eens....:S

KITT_solidshell

Monday 9th of April 2007 21:42

hoi ik zoek namelijk een liedje van Isabelle A maar kweet niet hoe deze noemt dat gebruikt werd ik de tv-reeks THUIS

info kan men sturen naar KITT_solidshell@telenet.be

dank u bijvoorbaat

tamara

Friday 19th of January 2007 19:11

Met dit liedje heb ik mijn vriendje leren kennen dit vriendje heb ik nu al8maand

Jakke

Saturday 13th of January 2007 14:38

Weet iemand of er een karaoke versie bestaat van "Zelfs Al Kwam Je terug" ?
e-mail lescloclonautes@gmail.com

Pieter

Sunday 3rd of December 2006 15:44

Luister maar eens naar 'Sara' beestig nummer, ingespeeld door Belgische TOP-muzikanten! Niet alles is evengoed, maar ze heeft toch een paar echt goeie nummers hoor!

JULIEKE

Monday 27th of November 2006 17:33

Heey!
Ik heb is ergens gehoord, dat er van 'zelfs al kwam je terug' een franse versie van bestaat.
Weet er iemand wie dit zingt en ook de titel van het liedje?
Groetjes xx

stef

Sunday 5th of November 2006 09:35

Issabel, je liedje 'zelfs al kwam je terug' is echt echt de max!!!! ik beluister het wel 10 keer per dag! Je ben een straffe madam een me balle aan haar lijf!!! Ook nog veel succes met just the two of us!!

Met “Ik heb hem zo lief” wist Isabelle A haar plaats aan de top terug in te nemen. Na een Engelstalig avontuur is ze klaar voor het vervolg van haar Nederlandstalige succestocht. De nieuwe single “Zelfs al kwam je terug” toont alvast een zoveelste aspect van de veelzijdige zangeres.

“De nieuwe single “Zelfs al kwam je terug” gaat eigenlijk over mijn lief. Zelfs als hij wil terugkomen, het hoeft voor mij niet meer. Ik ben heel boos. Toen toch, nu niet meer, gelukkig maar.” Met één van haar Engelstalige singles, “Baby Baby”, kreeg ze een paar jaar terug nog eens een plaats op het podium van Tien Om Te Zien. “Het was toen een hele tijd geleden dat ik nog eens op dat podium stond. De laatste keer dat ik er met een Nederlandstalig lied bij was dateert van in 1999. Dat is toch wel al een aantal jaren.” Spijt van haar Engelstalig avontuur heeft ze niet. “Ik ben eventjes in het Engels gaan zingen. Leuke dingen gedaan. In het buitenland gezeten enzo, maar blijkt dat de mensen mij hier toch liever horen in het Nederlands. Ik heb ook een nieuw lied opgenomen wat heel leuk was, was eigenlijk ook een beetje voor levenslijn, “De Zebraman”. “Ik heb hem zo lief” heeft 9 weken op nummer 1 gestaan en daar ben ik natuurlijk heel blij om. Ik hoop dat met deze nieuwe single opnieuw te kunnen doen.” Het was Isabelle zelf die besloot haar Isabelle Adam repertoire, in het Engels, achter zich te laten en opnieuw terug te keren als Isabelle A. “Ik voelde aan dat het zinloos was om nog Engels te gaan doen. Mijn stem klinkt ook het mooist in het Nederlands, herkenbaarder. Ondertussen werken we aan een volledig nieuw album. Ik hoop dat het eind dit jaar nog klaar zal zijn anders zal het voor begin volgend jaar zijn. We zijn er druk aan bezig. Het zal volledig Nederlandstalig zijn en je kan er geen echt genre op kleven. Het is heel verschillend, maar dat is leuk he.”

Naast haar nieuwe singles staat de zangeres regelmatig op het podium met de Levenslijn groep en ze zal ook te horen zijn op het nieuwe album van Helmut Lotti. “Het is allemaal heel snel gebeurd. Op een dag kreeg ik telefoon van het management van Helmut en die vroegen mij of ik geen zin had om dat te doen. Ik ken Helmut ook al van heel vroeger van toen we jong waren, van toen ik 11 jaar was. Dat heeft altijd heel goed geklikt en dit is meteen een mooi duet geworden. Het komt op de cd en de dvd. Ik heb ook een aantal van mijn clips geacteerd. We hebben een paar weken in Italië gezeten en een paar weken in Duitsland voor de opnames van de single. Dat was een heel toffe ervaring.” Genoeg nieuwe plannen dus voor Isabelle A. “Voorlopig is het al heel druk met het album dat er gaat komen. Ja en dan met Helmut zijn liedje. En de optredens … Ik ga ook terug live gaan optreden met mijn band. We zijn nu klaar met de repetities, dus ik denk dat het wel druk genoeg is voor dit moment. Als we optreden met de band staan we met zeven man op het podium. Dat geeft toch dat ietsje meer sfeer en ambiance. Je hoeft je niet aan een tape te houden en dat vind ik wel belangrijk.” Isabelle blijft ambitieus want ondanks dat ze het momenteel zeer druk heeft, heeft ze wel nog andere plannen voor de toekomst. “Presenteren wil ik nu niet direct doen maar van acteren heb de smaak te pakken gekregen door mijn eigen videoclip op te nemen.

jef

Wednesday 29th of March 2006 16:47

mag ze zingen want da kan ze goe ze

Tommie

Thursday 31st of March 2005 18:23

nog dit: Op de voorpagina las ik de reactie van Ruth. Ik respecteer haar mening, maar Isabelle haar stem is zo mooi en zingt nooit vals! Ruth, daar moet ik je ongelijk in geven! Haar eerste full cd heb ik nog altijd! Sommige teksten doen me terug denken aan mijn jeugd met een beetje heimwee! Ik heb haar al 2x live gezien. Veel geluk, Isabelle!

Tommie

Thursday 31st of March 2005 18:16

Ik ben nog steeds fan van haar! Of ze in het Nederlands of Engels zingt, is mij eender! Haar vroegere groepje Interatciv vond ik niet zo goed! Alleen spijtig dat het liedje "Blijf me bij" nooit op cd uit is gekomen. Kan er iemand mij helpen?

Rwin

Monday 19th of April 2004 19:11

Ik vind Issa Top alleen jammer dat ze nu alleen engels zingt

Stijn

Friday 30th of January 2004 17:05

Schitterende zangeres ! Zeker met de nieuwe "My Guy" single !