Ian Van Dahl

Share your thoughts

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

16 Comments found

Remco

Wednesday 29th of August 2007 18:21

Ik vind vooral het eerste album Ace erg mooi met de hits Castles In The Sky, Reason, Will I etc.

Dat nieuwe album is meer houseachtig en daar ontbreekt het echte trancegevoel bij vind ik en das wel beetje jammer.

Ian van Dahl is naar mijn bescheiden mening dé Belgische dance-band van het moment. De nieuwe single 'Just a girl' belooft een knaller van formaat te worden, echt een zomers nummer. Het bewijs dat je binnen de grenzen van de dance nog voortdurend kan evolueren. Doe zo verder, IVD!

Ik

Thursday 2nd of March 2006 16:05

Hallo, Annemie. Je song, 'Movin' on', is ongelooflijk tof, en vooral om mee te zingen. Ik zat het vorige schooljaar bij mevrouw Vermeulen, een goede vriendin van je zus Tiny, in de klas en ik moet zeggen dat je ongelooflijk op je zus lijkt. tiny is een vriendelijke dame en als je op dat vlak ook op haar lijkt, is dat een compliment. In elk geval, je bent fantastisch bezig, Annemie !

Ina

Sunday 29th of May 2005 18:21

Dag Annemie,Peter,David.

Ik ben Ina de zus van Ksenija en Nina.Ik vind jullie liedjes kei goe en ik heb al jullie singels en jullie cd's.

Groetjes aan iedereen.
xxxx

De nieuwe single van Ian Van Dahl is "I can't let you go". Ben benieuwd hoe deze zal klinken. Laat eens horen hoe 't klinkt, laat eens voelen hoe 't swingt. De beste I.V.D.-hit is "Will I?" Don't you think so???

dirna

Wednesday 23rd of July 2003 14:38

pff kvind er nu nix aan toen ik er een clip van zag (kweet ni meer de welke) vond ik al direct amai die kan zage ik wil een liedje horen geen gezaag.

didier

Tuesday 22nd of July 2003 15:01

Ik denk dat sommige jongens hier toch echt nen bril nodig hebben. Annemie is wel een mooi meisje, en dan het is de stem die telt he, zijt maar mooi en je hebt geen stem,dan zijn ze er nog niks mee he. Wel ik vindt dat Annemie wel mag gezien worden. Doe zo voorts meisje,je doet dat goed. ik ben benieuwd naar je volgend album in november :wink:

de eersten? & wat dan met 2 Fabiola of Milk Inc om er maar twéé te noemen. Dat ze een pak verder zijn geraakt is wel waar, maar niet de eersten.... & who cares anyway, als de muziek maar goed zit!

Phille

Tuesday 6th of May 2003 17:48

Ian van Dahl is toch maar mooi de beste dancegroep van heel Belgie en omstreken en zij zijn ook de eersten die buitelands succes gehaald hebben. En wat voor succes, ze hebben zelfs de TOTP awards gewonnen in Engeland, daar kunnen de andere groepen dus toch nog niet aan tippen! Zij hebben hun succes dan ook mede te danken aan Ian van dahl! Zo is de Belgische dance immer in het buitenland bekend geworden. We mogen dus echt wel fier zijn op hen!! Een dikke proficiat aan iedereen die achter dit project zit!!
PS: Annemie is toch wel een héél stuk knapper dan die Marsha neem het van mij aan!

TD

Saturday 30th of November 2002 21:29

dan nog te bedenken dat de originele zangeres van Castles in the Sky een stuk schoner was. AMAI NIE!!!
Annemie is precies een manwijf. Vergelijk da maar met Marsha. >> DA'S EEN KNAP DING (en bijkomend ook een vriendin van mij. (nie mijn lief of zo zenne)
Ga ma zien op hare site: http://www.marsha.be

Snoopy

Friday 22nd of November 2002 00:26

Amai, wat een discussie, of ze nu mooi is of niet, iedereen zijn eigen goesting. Ze doet het toch maar het beste van allemaal! En daar kan voorlopig geen, Milk inc, Kate Ryan, Dee Dee, La Luna of Lasgo aan tippen!
Go IVD GO!!

waltertje

Friday 15th of November 2002 00:13

schoonheid is in de eerste plaats ook al relatief + het is een stuk belangrijker dat ze ook goed kunnen zingen en echt zijn dan wat mooi wezen te zijn & te lippen terwijl ze hun pasjes afstappen....

Ian Van Dahl is niet slecht, maar de frontzangeres kan wel mooier! Geef mij maar Evi van Lasgo of Silvy van Sylver of La Luna (Sofie) of Kate Ryan (Katrien)! Die zijn een stukske knapper dan Annemie! Coole Van Dahl hits: Will I? - Reason - Try - Castles in the sky!

Chilli van Dahl

Friday 1st of November 2002 21:52

Die cd van Ian van Dahl ACE is echt geweldig, niemand die aan deze geweldige klanken kan tippen! Echt prachtig

Wim De Baere

Friday 11th of October 2002 23:04

waw, Ian Van Dahl doed het gewoon wereldwijd fantastisch!!. Go Annemie,Christophe en Erik!!
Nog veel succes