Frans Bauer

Frans Bauer (born 30 December 1973 in Roosendaal) is a Dutch singer of "het levenslied" (Dutch folk music).

Share your thoughts

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

65 Comments found

Coad: ik ben zelf ook niet zo'n grote van van het leren van kunstjes aan dieren voor ons entertainment maar als je zulke dingen beweert moet je ze wel staven.

het is correct dat er in Taji jaarlijks duizenden dolfijnen worden gevangen en afgeslacht, maar op de website van natuurpunt.be lees ik oa het volgende:

Vroeger werden ook Europese dolfinaria bevoorraad met in het wild gevangen dolfijnen. Maar in Europa is dat inmiddels verboden. Bovendien nam het aantal dolfinaria in de Benelux sterk af. Vroeger waren het er nog 12, nu bestaan er nog maar 2, waaronder het Boudewijn Seapark in Brugge. In ons land keurde het parlement bovendien een wet goed die bepaalt dat er geen dolfinariums meer mogen bijkomen. De laatste wilde dolfijn die in Seapark aankwam, dateert al van 1980. Sindsdien komen alle nieuwe dolfijnen in Brugge uit hun eigen kweekprogramma.

Een ander punt -en dat slaat nu niet op dolfijnen en dolfinaria- is dat dierentuinen en -parken (helaas) ook belangrijk en nodig zijn om een aantal soorten in stand te houden dmv kweek programma's.

En op de Dolfinarium Hardeerwijk wiki pagina lees ik ook nog het volgende:

Het Dolfinarium Harderwijk is naast attractiepark tevens opvangcentrum voor dolfijnen, bruinvissen en andere zeedieren. Zieke of gewonde dieren kunnen daar herstellen en worden later - indien mogelijk - weer uitgezet in de Noordzee. Sommige dieren kunnen echter niet terug naar zee, omdat ze niet sterk genoeg meer zijn of hun eigen vis niet meer kunnen vangen. Dan blijven ze in het Dolfinarium. In dit centrum werd op 23 juni 2010 een verzwakte orka opgevangen, die in de Waddenzee werd gevangen. De laatste keer dat een levende orka in Nederlandse wateren werd gesignaleerd was in 1947.

of maw ze doen ook nog wat meer als dieren kunstjes laten opvoeren. Het éne dekt de kosten dan voor het andere. En als de bezoekers zo iets opsteken over de bedreigingen/vervuiling/overbevissing kan dat op langere termijn alleen maar goed zijn voor de dolfijnen & andere slachtoffers van overbevissign en blind kapitalisme.

Coad

Friday 9th of December 2011 11:05

Bauer gaat optreden in een dolfinarium
Bauer gaat dus de volgende praktijken promoten:
Het is gebleken dat dolfinaria hun dolfijnen "bestellen" in Japan, die worden daar in massa gevangen, de "beste" gaan naar de dolfinaria, en de rest wordt levend de keel overgesneden om dan als walvisvlees te worden verkocht.
En die idioot van een Bauer gaat daar nog wat reclame voor maken.

metjounaardeur

Saturday 4th of June 2011 14:19

deze video gevonden zogenaamd primeur van de leugenaar van onze frans dus mooi nep nou jij nog wat ik ga chips eten en zo lekker douchen ohja hier de video

http://www.youtube.com/watch?v=6QMvuBLa-yU

en hijs vet eng en nep dus ohja even pokeren met me buurmeissie.

dumortier

Tuesday 23rd of October 2007 12:30

hallo

wij hebben 2 tickets over voor het uitverkochte concert van Frans Bauer's optreden in Schiervelde op 24 oktober 2007.

het zijn mooie plaatsen dicht bij het podium,
rij C. nieuw kostten deze tickets 37 euro,
maar we zouden beide tickets gerust wel willen wegdoen voor 50 euro samen.

stuur een mailtje naar
ramphorloge@telenet.be

alvast bedankt

onne2005@hotmail.com

Wednesday 17th of October 2007 17:21

Met zeer veel spijt kan ik niet naar het optreden gaan van Frans op 19 oktober a.s. in Ethias te Hasselt. Graag wil ik dan ook de kans aan iemand van jullie geven om mijn 2 kaarten aan de helft van de prijs dus vijfig euro te kopen.
Indien interesse gelieve te mailen naar onne2005@hotmail.com

Hiltje

Monday 24th of September 2007 12:31

LAATSTE KANS!!! van €70,- NU voor maar €45,- helemaal nieuw

Let op we zijn er bijna doorheen dus heeft u nog intresse laat het snel weten.
eventueel is de 2 persoons ook te vermaken voor 5 euro voor een kleinere maat B.V. 2 m

Dekbedovertrek Lits-jumeaux met fotoafbeelding
Wit dekbedovertrek met foto van Frans en logo.

Helemaal nieuw in verpakking. Dus ook leuk om kado te doen.

Afmetingen: 240x200/220 cm + 2 slopen 60x70 cm
100%cotton

Mail gerust bij intresse
hiltje_de_boer@hotmail.com

dat klinkt alsof er iemand jaloers is.... Tuurlijk verdient hij een smak geld, maar geloof me vrij, hij moet er ook hard voor werken. Net zoals ieder ander: zater-, zon- en feestdagen. Kerstmis, Pasen, ... En dan nog heel de persmeute die je continue onder een vergrootglas houd. Van mij mag hij het houden, ik gun het hem van harte (ookal zal Frans niet veel aan mij verdienen :wink:

enne, het is "stijgende" (niet dat ik de spellingspolitie wil uithangen ,o)

rolf

Friday 14th of September 2007 13:11

Een hele uit gekookte jongen die frans bouwer.
Met z,n zogenaamde openbaardheid voor zijn fans,dat er zoveel mensen intrappen onbegrijplijk, ik lees hier meerderemale dat hij aardig geld verdient, nou zeg maar gewoon vracht wagens vol, en wij maar hard werken voor een fooi.
en dan die webwinkel daar slaat hij ook een slaatje uit, die flutzooi spulletjes voor de fans,toren hoge prijzen voor die troep,uit china terwijl het kwartjes inkoop kost, ik denk dat hij een hoop lol heeft in zichzelf dat u er massaal in trapt, vroeger was hij vrij onzeker maar tegenwoordig heeft hij daar geen last meer van, geen wonder ook, als zoveel mensen je aanbidden.
hij is niet de enigste,want al die flut artiesten
doen het, de meeste kunnen niet zingen, het geheim zit;um in het lef hebben en durven, dan ben je hier in nederland al gouw een artiest, en alles wat er omheen aan mee werkt ver dient er ook bakken euro,s aan, dus een mooi zeker bestaan hebben zij dank zij u, dat kunnen de meeste van ons niet zeggen, wij hebben niet zoveel zekerheid tegenwoordig met die steigende prijzen, het geld wat bij hun binnen komt kunnen ze nooi meer op maken, dus laat hun maar overal aan storten.

hiltje_de_boer@hotmail.com

Friday 24th of August 2007 11:31

Ook de 2 persoons

Nieuw! Dekbedovertrek 1 persoons met fotoafbeelding Wit dekbedovertrek met foto van Frans en logo.
Helemaal nieuw in verpakking. Dus ook leuk om kado te doen.

Afmetingen: 140x200/220 cm + sloop 60x70 cm
1000% cotton

Vraagprijs 19,-

Mail gerust hiltje_de_boer@hotmail.com

Tantetellie

Sunday 5th of August 2007 19:34

Als je Frans Bauer ziet optreden, dan kun je er gerust een klein fortuin op verwedden dat hij helemaal glad geschoren is. Geen stoppeltje wordt gespaard door Frans. "Ik scheer me 's ochtends én 's avonds. En voor elk optreden ook nog eens", verklapt Frans, die zweert bij een Philips 8894 wegens dubbel scheerblad, flexibele kop, trimmer, batterijen en één oplaadbeurt die goed blijkt te zijn voor een maand lang draadloos scheren. "Nochtans is het niet echt nodig om me tussen de ochtendlijke en avondlijke beurt in te scheren. De stoppeltjes zijn dan immer zodanig klein, dat niemand het opmerkt. Maar ik weet dat ze er zijn, want ik voel ze als ik over m'n kin en onder m'n neus wrijf. Het idee alleen al doet me telkens opnieuw naar m'n scheerapparaat grijpen. Ik heb trouwens niet eens een spiegel meer nodig. Ik ken deze scheerbewegingen door en door, en dus scheer ik me probleemloos blindelings."

lutje

Wednesday 4th of July 2007 22:59

dank je frans , met je cd 'n ons geluk, bracht je mij een beetje zon in huis na hetg overlijden van mijn echtgenoot, zeker met uw nr " EEN TREIN NAAR NIEMANDSLAND"; dank je wel

Irene

Thursday 28th of June 2007 19:42

Frans bauer is de liefste man van de hele wereldD!!! hij blijft gewoon zichzelf wat er ook gebeurd ik ben van kleins af aan al fan van hem!!! GA door frans !! Als je in jezelf geloofd is er altijd hoop !!!!

Femke

Thursday 31st of May 2007 19:19

je bent echt heel erg leuk en wat beb je veel afgevallen zeg pfff nu niet meer verder afvallen hoor....want das niet leuk hihi.doeiii

Els

Saturday 19th of May 2007 15:25

Frans,
Je bent een fantastische zanger ga zo verder. Kom eens een kijkje nemen op de volgende site www.rickhart.nl
alvast bedankt
Els

beatrice

Thursday 10th of May 2007 13:59

ja hoor ik woon in belgie en ben fan van frans vanaf 1993 ik ken hem vanaf ik mijn man verloren ben en hij doet warmte in het huis en hij zingt zo mooi ik ga ook zingen in een karaoke en zing zijn liedjes zo mooi ga zo door mijn idole