Elly en Rikkert

Share your thoughts

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

25 Comments found

In 1971/'72 beleefde ik een periode van uitzichtloze ellende, en toen klonk daar "de zilveren trein" uit de radio. Hoewel ik wist dat het maar verzonnen was, dacht ik: als die trein hier langskomt, stap ik zonder meer in.

Gert-Jan

Wednesday 14th of November 2007 14:17

Elly & Rikkert horen thuis in de Top 2000. Als iedereen dan even gaat stemmen op http://top2007.radio2.nl/stemmen/page// ... na_normaal voor het liedje Kaugomballenboom dan komen ze er vast in!

Idealeke

Friday 22nd of December 2006 23:32

Ik zou echt graag hebben dat er een tekst op komt van''De kouwgomballenboom,,moeten andere mensen daarvoor boeten!!

we vragen aan elke groep of we hun teksten hier mogen publiceren. Als ze dat (om wat voor reden ook) niet willen komt er dat duimpje bij te staan. Bij een positief antwoord een V-tje (van Victory ;o). Het heeft dus niets met een mening over hun muziek te maken. Maar mss wordt het tijd om die icoontjes te veranderen. Suggesties?

Vera

Friday 3rd of November 2006 00:23

Ik zat wat liedjesteksten te zoeken op deze site en zag dat omgekeerd duimpje staan bij Elly en Rikkert. Ik vraag me af waarom dat daar staat? Hun liedjes zijn zeer waardevol!

Doreen

Thursday 2nd of March 2006 14:44

Ik ben op zoek naar info over de eerste lp's van Elly en Rikkert. De titels zijn: Elly Nieman, Achter glas en Andere Wereld. Vooral van de laatste. Kan iemand mij vertellen bij welke platenmaatschappij deze zijn uitgebracht onder welk nummer?groetjes Doreen

Elly Zuiderveld

Tuesday 7th of February 2006 13:28

Voor levensverhaal, discografie, cd's boekjes, agenda en nieuws over Elly en Rikkert kijk op www.ellyenrikkert.nlVoor teksten, interviews en foto's op www.aanvullignspagina.nl

anne

Thursday 28th of October 2004 21:42

thx..!!!(K)
kga hem zoeken vin dat soon goede tekst..!!

elna

Thursday 28th of October 2004 21:15

Hey anne,

Het liedje heet: We hebben allemaal wat en het staat in ieder geval op de cd Thuis van Elly en Rikkert.

Groetjes ELna

anne

Thursday 28th of October 2004 17:22

ik had vroeger soon liedje van " we hebben allemaal wat we zijn allemaal raar maar toch houde we van mekaar..." maar ik an um nergens vinde.. dus weet iemand hoediejheet..???
please vertel ut..
doeidoei (K) anne

aan delfiene hier onder & iedereen die hun muziek zoekt: www.fonos.nl & zoeken op "elly en rikkert"

marian wesseling

Thursday 14th of October 2004 08:26

Kan iemand mij helpen aan het lied van de oinken? Dit gaat over de blauwe maan maar de titel van dit lied weet ik niet. Ik zou erg dankbaar zijn als iemand mij verder helpt.

Delfiene

Saturday 4th of September 2004 19:40

Weet iemand waar ik de CD van Elly en Rikkert 'Vertel het aan de mensen' kan kopen? Ik ben al een tijdje bezig met een zoektocht die tot nu toe nog niet al te veel heeft opgeleverd.

Dank je

chris de ceuster

Monday 19th of July 2004 13:18

Ik betrap mezelf erop dat ik toch wel een "fan" ben van Elly en Rikkert. Alhoewel ik een hekel heb aan het begrip "fan". Het gaat me ook niet om bewondering voor wie zij zijn. Het gaat me over steeds weer opnieuw geraakt worden door hun liedjes. Zelfs al ben ik niet echt van hun geloof. Hun liedjes, hun stemmen, hun muziek, en ja : ook hun teksten : ze stralen kracht uit, ze brengen me weer thuis bij mezelf. Toen ik 17 was ging voor het eerst naar een optreden van Elly. Later regelmatig naar optredens blijven gaan. Evolutie aanschouwd. En heel verwonderd gekonstateerd : Elly en Rikkert zijn als goede wijn : ze worden zelfs nog beter bij het ouder worden ! Fantastisch toch !

Ik ben op zoek naar de tekst van het liedje :
Wees niet bang voor de nacht
Dat is het liedje dat Elly schreef voor haar stervende vriendin. Wie kan me dat bezorgen ?

Alvast hartelijk dank !

Chris De Ceuster

stefan

Wednesday 2nd of June 2004 11:01

titel ben ik kwijt oud ,liedje
deel van de keten ?????
zou de tekst graag hebben