.calibre

Share your thoughts

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

30 Comments found

snotvalling

Tuesday 23rd of August 2005 14:40

Wanneer gaan mensen eens leren een ander zijn keuzes te accepteren? Als je heel dat SXE en hardcore wereldje nu gewoon effe beu bent? Ik was vroeger ook regelmatige bezoeker van dit genre concerten (congress, liar, facedown, sektor, clouded, ...) maar nu moet je mij daar ook niets over vragen. Ik ben dat gewoon beu gehoord. Ik kan mij dus best voorstellen dat iemand dit beu gespeeld zou kunnen zijn.
Wat betreft facedown: die kerels zijn als .calibre uit de underground gekropen en hebben het ver geschopt in een poging om van hun muziek te proberen leven. Punt aan de lijn.
Nu ja, ze zijn gesplit, ik ben benieuwd naar wat we van de afzonderlijke delen nog gaan horen.

0o0-Niles

Sunday 19th of June 2005 13:49

calibre is echt zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalig :d:d:d:d:d:d

dimitri derwael

Wednesday 13th of October 2004 11:41

mja...facedown was inderdaad beter...maar is het fout dat ze gestopt zijn als facedown om een breder publiek te bereiken met calibre? dunno man...ik heb gehoord dat ze zelfs als calibre soms nog bijna volledige facedown-shows spelen. En da's nog vetter.

jesus, omdat ze niet meer spelen wat GIJ wilt horen, maar mss spelen ze gewoon wat ze ZELF willen spelen. Ik denk dat .Calibre -in tegenstelling tot véél te véél groepen- zich helemaal nix aantrekken van "de mensen" & gewoon hun eigen goesting doen & als toevallig véél mensen dat goed vinden wilt dat nog niet zeggen dat ze daarom commercieel zijn.... & wat is er mis met véél verkopen???

mugsey

Monday 16th of February 2004 13:30

Zeer sterk afgezwakt in vergelijking met vroeger toen ze nog onder de naam FACE DOWN speelden.
Mensen die hun roots verwerpen en met een nieuw(commercieel) geluid naar buiten komen, van mij mogen ze allemaal tegen de lamp lopen

Bhakta Didi

Monday 19th of January 2004 19:40

één van de weinige Belgische groepen die sociaal geëngageerd zijn.
Fantastische muziek en uitmuntende teksten.

Dit is de beste groep van België

ik ben een hoer

Saturday 17th of January 2004 18:11

waarom mogen die teksten hier ni kome godverdomme ze zen zo zalig!

nickster

Wednesday 24th of December 2003 00:04

.calibre rocks the set. nieuwe cd zal geniaal zijn en hopelijk geraken ze in het buitenland ook aan de bak, want als er 1 vlaamse groep dat aankan, dan is het .calibre wel.

nope je bericht komt op het forum van déze site, als je dichter in hun buurt wilt komen kan je best naar hun homepage doorsurfen (de link staat hier rechtsboven) & daar het gastenboek of forum zoeken...

komt dit bericht bij .calibre ofzo ??
:s
khoop van wel

xxx Julie

( i love .calibre)

Brecht

Monday 19th of May 2003 18:52

Ge ziet geweun de max! Muziek met pit in!
Karma is the best!

BlankStar

Saturday 8th of March 2003 18:54

(ben hier beetje aan't spammen, sorry daarvoor)

Wou snel nog ff melden dat .calibre twee andere covers heeft ook. Namelijk;
Beastie Boys - Sabotage (hardere versie dan originele)
Tracy Chapman - Talkin' bout a Revolution (identieke versie)

- inside information -
Er zijn plannen om de ze als single uit te brengen en de videoclip van de Beastie Boys (met de cliche politieintro, u kent'm wel) na te spelen...

Greetz

BlankStar

Saturday 8th of March 2003 18:49

Over het al dan niet beter of slechter zijn van .calibre tov FaceDown. Je kan/mag ze gewoon niet vergelijken. Twee andere doelstellingen, twee andere publieken. En voor de fans van "hardere" muziek zal de volgende cd van .calibre tegenvallen aangezien ze de rustigere kant opgaan.

Greetz,

BlankStar.
-= the subtle hijacking of freedom leaves the common injury =-

BlankStar

Saturday 8th of March 2003 18:46

- inside information -

Ze hebben een nummer gecoverd omdat ze wouden alle opbrengsten naar de kliniclowns gingen. Als ze zelf een nummer schrijven brengt dat meer kosten mee en gaat een heel deel van de opbrengst naar Warner. En nu niet en is er netto meer opbrengst.

Lore

Sunday 26th of January 2003 20:37

Ok, .calibre is super maar iemand nog ooit facedown gehoord, hun vorige band, die was pas de max!! Zeker aanschaffen, hun laatste optreden ooit was met mijn aanwezigheid en ik had het voor geen geld in de wereld willen missen!