Bojoura

Bojoura, born Raina Cleuver van Melzen (April 15, 1947), is a folk and pop vocalist, whose greatest success came in the late 1960s and 1970s.

Share your thoughts

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

1 Comments found

Bojoura

Sunday 20th of August 2006 10:05

Hallo Walter,

Ik heb je vragen in goede orde ontvangen en ik zal proberen ze te beantwoorden.

De meeste songteksten zijn niet door mzelf geschreven, maar door andere tekstdichters en componisten, veelal door George Kooymans en Rinus Gerritsen van Golden Earring. Ik kan dus niet bepalen of je ze mag publiceren.

Op mijn officiële website http://bojoura.info staat alle informatie die je wilt weten: discografie, biografie en ander materiaal. Je kunt daaruit vrij citeren. Foto's vallen onder het copyright dat is vastgelegd door de betreffende fotograaf.

In 2001 is door Universal een verzamel CD uitgebracht met het werk dat ik destijds (eind jaren '60) zong. Zelf heb ik geen enkele betrokkenheid meer bij deze release en heb de CD ook zelf moeten kopen. Als je er eentje wilt hebben zul je dus op zoek moeten gaan in de platenwinkel.

Op je website verwijs je naar een weblog "Ik Bojoura". Dit weblog heeft niets te maken met mij, maar is dus van iemand die ook Bojoura heet. Je kunt die link dus beter verwijderen.

Sinds 1980 ben ik niet meer actief in de muziek. Ik studeer Engels aan de universiteit en doet werk als tolk. Op de website staat een audiofragment met een interview waarin ik één en ander vertel. (Literatuur en overig => Knooppunt Kranenborg)

Bedankt voor het vermelden van Bojoura op je website en succes!

Groeten,

Bojoura