Admiral Freebee

Admiral Freebee is a Belgian singer-songwriter, born in 1975. Tom Van Laere is his legal name. He took his name from On The Road, the novel by Jack Kerouac. Admiral Freebee is also the name of a ship that sank in San Francisco Bay and was subsequently used as a buoy.

source: Wikipedia

Share your thoughts

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

73 Comments found

John

Wednesday 12th of July 2006 07:57

super groep!

Sammy

Thursday 29th of December 2005 20:20

Ik had hem al aan het werk gezien, maar na het optreden in AB ben ik een "echte" fan geworden en kijk ik vol verwachting uit naar komende optredens. De Vlaamse Neil Young is geboren. Hopelijk kunnen we er nog jaren van genieten.

micky

Tuesday 16th of August 2005 14:00

just love that shit

ik

Tuesday 2nd of August 2005 19:01

arrogant. :smiley:

admiral is echt goed, ik heb al twee optredens van hem gezien, één met z'n groep en één solo, wat een verschil! maar even goed!
met z'n groep was hij misschien wel wat "arrogant" (maar ik denk dat er op dat vlak véél ergere bestaan), maar veel last heb ik daar niet van ondervonden. en het andere optreden was ... heel sereen, echt heel mooi, ik heb er enorm van genoten en ik was geraakt tot in de tenen van mijn ziel. ik heb nog maar weinig van zo'n optredens meegemaakt (Daan solo is ook heel mooi). en naast het optreden is hij zeker niet arrogant! je onder het publiek mengen na je optreden zou ik toch niet meteen arrogant vinden.
chapeau!

hij is wel arrogant (& bij 1212 The Concert was het er lichtjes over vond ik), maar het hoort voor een deel bij zijn muziek & die maakt alles goed! The Admiral 4 President!

aan de andere kant licht Natalia mij niet meteen ;o)

Je kan misschien beter naar Nathalia gaan kijken!
Dit zal je waarschijnlijk beter liggen.

Vorige week in MEchelen een concertje bijgewoond. Ongelooflijk, super, mega... SLECHT !!!! BOE !! Om te beginnen een dik uur te laat begonnen, een arrogantie van hier tot aan Sint-Anneke strand en terug en al zijn schoon liedjes zo verkracht als maar zijn kan. Eén awoe voor Tom Van Laere

lot

Monday 2nd of May 2005 20:13

koen, als je de teksten van de nieuwe cd hebt kan je me dan es zeggen waar ze staan ? bedankt, lot x (lieselotc527@msn.com)

Saskia

Sunday 1st of May 2005 20:02

Den Admiraal was op Dudstock vorige week met zijn frisbee... :smiley: Hoewel ik zijn werk niet zo goed ken heeft hij - ondanks zijn 'rustige muziek' op CD - een stevig rock concert ten berde gebracht! Mega-klasse, internationale faam waard! 'Admiral for president!' zou ik zo zeggen.

Koen

Sunday 17th of April 2005 11:43

Ow man, nieuwe ceedee van The Admiral is mega goed. Zelfs nog beter dan de vorige!!!

Ik ga eens kijken of ik de teksten nie online kan zetten.. :smiley:

Keep up the good work my dear man!!!

hannelore

Saturday 9th of April 2005 17:46

IK ben 12 jaar een admiral freebee vind ik de top ik wil hem graag eens ontmoeten doeg
ik ben er verzot op
Groetjes hannelore

xxx
dag admiral freebee

Xav

Sunday 26th of December 2004 12:35

Admiral fior president!kheb hem gezien op maan rock en ze waren bangelijk!!!1 Kzie al uit naar volgende CD

klara

Sunday 3rd of October 2004 13:57

't zijn gewoonweg allemaal geweldige iedjes