The Forever Changes Concert

The Forever Changes Concert
1.   Alone Again Or
2.   A House Is Not A Motel
3.   Andmoreagain
4.   The Daily Planet
5.   Old Man
6.   The Red Telephone
7.   Maybe the People Would Be the Times Or Between Clark and Hilldale (Nieuwe Songtekst toevoegen)
8.   Live And Let Live
9.   The Good Humor Man He Sees Everything Like This (Nieuwe Songtekst toevoegen)
10.   Bummer In The Summer
11.   You Set The Scene
12.   Seven And Seven Is
13.   Your Mind and We Belong Together (Nieuwe Songtekst toevoegen)
14.   Orange Skies
15.   She Comes In Colors
16.   Listen to My Song (Nieuwe Songtekst toevoegen)
17.   August (Nieuwe Songtekst toevoegen)
Type: Full CD
Uitgever: Snapper
Uitgegeven in: 2003

Toegevoegd door walter op di 31 maart, 2020 12:37 pm


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum