James Taylor

Georgia on My Mind

Georgia on My Mind
1.   How Sweet It Is
2.   Stand and Fight (Nieuwe Songtekst toevoegen)
3.   Up On The Roof
4.   Fire And Rain
5.   Steamroller
6.   Daddy's All Gone
7.   Her Town Too
8.   Mexico
9.   Country Road
10.   Money Machine (Nieuwe Songtekst toevoegen)
11.   Youve Got A Friend
Type: Full CD
Uitgever: Iconography
Uitgegeven in: 2014

Toegevoegd door walter op vr 20 nov, 2015 11:00 am


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum