Jason Aldean


1.   Tattoos and Tequila
2.   Blame It On You
3.   Champagne Town (Nieuwe Songtekst toevoegen)
4.   Some Things You Don't Forget
5.   Got What I Got
6.   Keeping It Small Town
7.   Camouflage Hat
8.   Came Here to Drink
9.   We Back
10.   Dirt We Were Raised On
11.   I Don't Drink Anymore
12.   Cowboy Killer (Nieuwe Songtekst toevoegen)
13.   One for the Road (Nieuwe Songtekst toevoegen)
14.   Talk About Georgia (Nieuwe Songtekst toevoegen)
15.   The Same Way (Nieuwe Songtekst toevoegen)
16.   She Likes It (Nieuwe Songtekst toevoegen)
Type: Full CD
Uitgever: Broken Bow Records
Uitgegeven in: 2019

Toegevoegd door jonny_dillinger op vr 15 nov, 2019 9:39 am


Laatst bijgewerkt door jonny_dillinger op di 26 nov, 2019 8:53 am


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum