The Past Is Alive (The Early Mischief)

The Past Is Alive (The Early Mischief)
1.   Shadows Over A Lost Kingdom
2.   Frozen
3.   Feathers Fell
4.   Son of the Mourning (Nieuwe Songtekst toevoegen)
5.   Mistress Of The Bleeding Sorrow
6.   In The Cold Winds Of Nowhere
7.   Into Infinite Obscurity
8.   The Call of the Mist (Nieuwe Songtekst toevoegen)
9.   Severed Into Shreds (Nieuwe Songtekst toevoegen)
10.   Satanized (Nieuwe Songtekst toevoegen)
11.   Born in Fire (Nieuwe Songtekst toevoegen)
Type: Full CD
Uitgever: Necropolis
Uitgegeven in: 1997

Toegevoegd door walter op di 31 maart, 2020 12:02 pm


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum