Greg Laswell

I Was Going To Be An Astronaut

I Was Going To Be An Astronaut Een zogenaamde remake album. Oudere songs opnieuw uitgebracht.
Track 2 is een cover van Sparklehorse.
1.   I Don't Believe It's Through
2.   It's A Wonderful Life
3.   Comes And Goes
4.   What A Day (2013 remake)
5.   How The Day Sounds
6.   December
7.   Off I Go
8.   Take Everything
9.   Embrace Me (2013 remake)
10.   High And Low
11.   And Then You
Type: Full CD
Uitgever: Vanguard Records
Uitgegeven in: 2014

Toegevoegd door keeskees op di 23 sep, 2014 4:18 am


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum