The Absence

The Absence Type: Full CD
Uitgever: Verve Records
Uitgegeven in: 2012

In track 11 is de hidden track 'Chegue Journeyman' opgenomen.

1.   Mira
2.   Amalia
3.   So Long
4.   So We Meet Again My Heartache
5.   Lisboa
6.   Impossible Love
7.   If I Tell You I Love You
8.   Goodbye
9.   Se Você Me Ama (Nieuwe Songtekst toevoegen)
10.   My Heart Won't Have It Any Other Way
11.   Iemanja (Nieuwe Songtekst toevoegen)
  • keeskees

    Toegevoegd door

    keeskees op do 20 feb, 2014 10:20 am


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum