Tina Dickow (Tina Dico)

The Road To Gävle

The Road To Gävle
1.   Long Way Home
2.   Rain On The Court (Nieuwe Songtekst toevoegen)
3.   Goldhawk Road
4.   In Love And War
5.   Rebel Song
6.   Swedish Skies
7.   There It Is (Instrumentaal)
8.   Prison Exit (Ode To My Heart)
9.   Private Party
10.   Love All Around (Radio Edit)
11.   All I See
12.   Two Funerals
13.   Boot Meets Skull/Silence In The Car (Nieuwe Songtekst toevoegen)
14.   Hitchhiker's Theme
15.   River Of What's Been
Type: Full CD
Uitgever: Finest Gramophone
Uitgegeven in: 2009

Toegevoegd door keeskees op di 10 apr, 2012 2:40 am


Laatst bijgewerkt door keeskees op wo 11 apr, 2012 1:39 am


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum