Diana Krall

An Intimate Night

An Intimate Night
1.   Let's Fall In Love
2.   The Look Of Love
3.   Do I Love You (Nieuwe Songtekst toevoegen)
4.   I'll String Along With You
5.   Someone Exactly Like You (Nieuwe Songtekst toevoegen)
6.   A Case Of You
7.   Devil May Care
8.   Til You Came By (Nieuwe Songtekst toevoegen)
9.   I Don't Know Enough About You
Type: Compilatie
Uitgever: Terrascape
Uitgegeven in: 2012

Toegevoegd door keeskees op wo 25 sep, 2013 10:56 am


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum