Thin Lizzy

Live to Air

Live to Air
1.   The boys are back in town
2.   Emerald
3.   Wild One
4.   Massacre
5.   Are You Ready
6.   Sun Goes Down (Nieuwe Songtekst toevoegen)
7.   Dancing in the moonlight
8.   Sha-la-la (Nieuwe Songtekst toevoegen)
9.   Whiskey In The Jar
10.   The Boys Are Back in Town [Alternate Version] (Nieuwe Songtekst toevoegen)
Type: Full CD
Uitgever: The Store for Music
Uitgegeven in: 2014

Toegevoegd door walter op ma 06 okt, 2014 6:45 am


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum