Garth Brooks

The Ultimate Hits Cd 2

The Ultimate Hits Cd 2 The Ultimate Hits bestaat uit 2 cd's en een DVD.
1.   Callin' Baton Rouge
2.   Two Pina Coladas
3.   The Thunder Rolls
4.   That Summer
5.   The River
6.   Beer Run (feat. George Jones) (Nieuwe Songtekst toevoegen)
7.   Unanswered Prayers
8.   Much Too Young To Feel This Damn Old
9.   Workin' For A Livin' (feat. Huey Lewis) (Nieuwe Songtekst toevoegen)
10.   What She's Doing Now
11.   When You Come Back To Me Again
12.   Standing Outside The Fire
13.   American Honky Tonk Bar Association
14.   The Change
15.   Rodeo
16.   Wrapped Up In You
17.   Leave A Light On (Nieuwe Songtekst toevoegen)
Type: Compilatie
Uitgever: Pearl, Big Machine Records
Uitgegeven in: 2007

Toegevoegd door keeskees op do 19 sep, 2013 8:22 am


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum