Garth Brooks

The Ultimate Hits Cd 1

The Ultimate Hits Cd 1 The Ultimate Hits bestaat uit 2 cd's en een DVD.
1.   Ain't Goin' Down 'til The Sun Comes Up
2.   Friends In Low Places
3.   Shameless
4.   Two Of A Kind Workin' On A Full House
5.   The Beaches Of Cheyenne
6.   If Tomorrow Never Comes
7.   Papa Loved Mama
8.   More Than A Memory
9.   Good Ride Cowboy (Nieuwe Songtekst toevoegen)
10.   In Another's Eyes (feat. Trisha Yearwood) (Nieuwe Songtekst toevoegen)
11.   The Fever
12.   Midnight Sun (Nieuwe Songtekst toevoegen)
13.   Learning To Live Again
14.   Longneck Bottle
15.   Make you feel my love
16.   We Shall Be Free
17.   The dance
Type: Compilatie
Uitgever: Pearl, Big Machine Records
Uitgegeven in: 2007

Toegevoegd door keeskees op do 19 sep, 2013 8:15 am


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum