Garth Brooks

Double Live Cd 2

Double Live Cd 2
1.   Ain't Goin' Down 'til The Sun Comes Up
2.   Rodeo
3.   The Beaches Of Cheyenne
4.   Two Pina Coladas
5.   Wild Afeat. Trisha Yearwood)s The Wind ( (Nieuwe Songtekst toevoegen)
6.   To Make You Feel My Love
7.   That Summer
8.   American Honky Tonk Bar Association
9.   If Tomorrow Never Comes
10.   The Fever
11.   Friends in Low Places (The Long Version) (Nieuwe Songtekst toevoegen)
12.   The dance
Type: Compilatie
Uitgever: Capitol Nashville
Uitgegeven in: 1998

Toegevoegd door keeskees op do 19 sep, 2013 8:04 am


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum