Anthology: Set the World Afire (disc 2)

Anthology: Set the World Afire (disc 2)
1.   Skin O' My Teeth
2.   Ashes In Your Mouth
3.   Breakpoint
4.   Angry Again
5.   Train Of Consequences
6.   Reckoning Day (live) (Nieuwe Songtekst toevoegen)
7.   A tout le monde (set me free)
8.   The Killing Road
9.   New World Order
10.   Trust
11.   She Wolf
12.   Insomnia
13.   Prince Of Darkness
14.   Kill The King
15.   Dread And The Fugitive Mind
16.   Foreclosure Of A Dream
17.   Symphony of Destruction (live) (Nieuwe Songtekst toevoegen)
18.   Peace Sells...But Who's Buying? (live) (Nieuwe Songtekst toevoegen)
Type: Compilatie
Uitgever: Capitol Records
Uitgegeven in: 2008

Toegevoegd door keeskees op za 15 feb, 2014 9:22 am


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum