Youthanasia (remastered)

Youthanasia (remastered)
1.   Reckoning Day
2.   Train Of Consequences
3.   Addicted To Chaos
4.   A Tout Le Monde
5.   Elysian Fields
6.   The Killing Road
7.   Blood Of Heroes
8.   Family Tree
9.   Youthanasia
10.   I Thought I Knew It All
11.   Black Curtains
12.   Victory
13.   Millennium Of The Blind (bonus) (Nieuwe Songtekst toevoegen)
14.   New World Order (demo) (Nieuwe Songtekst toevoegen)
15.   Absolution (Instrumentaal)
16.   A Tout Le Monde (demo) (Nieuwe Songtekst toevoegen)
Type: Full CD
Uitgever: Capitol Records
Uitgegeven in: 2004

Toegevoegd door walter op do 04 maart, 2010 11:48 am


Laatst bijgewerkt door keeskees op za 15 feb, 2014 8:22 am


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum