The Monkees


1.   I'm A Believer (Drum Tab)
2.   Valleri
3.   You Just May Be The One
4.   That Was Then, This Is Now
5.   Im Not Your Steppin Stone
6.   Pleasant Valley Sunday
7.   Daydream Believer
8.   Last Train To Clarksville
9.   She Makes Me Laugh (Nieuwe Songtekst toevoegen)
10.   A Little Bit Me, a Little Bit You [Stereo Remix] (Nieuwe Songtekst toevoegen)
11.   Porpoise Song (Theme from "Head") (Nieuwe Songtekst toevoegen)
12.   Heart And Soul
13.   Words
14.   Goin Down
Type: Full CD
Uitgever: Rhino
Uitgegeven in: 2016

Toegevoegd door walter op ma 01 aug, 2016 6:45 am


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum