Roger Miller

Super Hits

Super Hits
1.   King of the road
2.   Dang me
3.   Husbands and wives
4.   Chug-a-lug
5.   Please Release Me (Nieuwe Songtekst toevoegen)
6.   England swings
7.   You can't roller skate in a buffalo herd
8.   Me and Bobby McGee
9.   Don't We All Have The Right (to Be Wrong Now And Then) (Nieuwe Songtekst toevoegen)
10.   In The Summertime (you Don't Want My Love) (Nieuwe Songtekst toevoegen)
Type: Full CD
Uitgever: Sony Music
Uitgegeven in: 1996

Toegevoegd door walter op do 04 maart, 2010 11:44 am


Laatst bijgewerkt door keeskees op do 14 maart, 2013 10:04 am


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum