Jim Croce

The Definitive Croce

The Definitive Croce

Dit is een dubbel CD.

1.   Time In A Bottle
2.   Operator
3.   I'll have to say I love you in a song
4.   You Dont Mess Around
5.   I Got A Name
6.   Photographs And Memories
7.   Workin' at the car wash blues
8.   New Yorks Not My Home
9.   Age
10.   Lover's Cross
11.   Tomorrows Gonna Be A Brighter Day
12.   Walking Back To Georgia
13.   Hey Tomorrow (Nieuwe Songtekst toevoegen)
14.   Dreamin' Again (Nieuwe Songtekst toevoegen)
15.   Hard Time Losin' Man
16.   Rapid Roy (The Stock Car Boy) (Nieuwe Songtekst toevoegen)
17.   Thursday (Nieuwe Songtekst toevoegen)
18.   Bad Bad Leroy Brown
19.   One Less Step Of Footsteps
20.   It Doesn't Have to Be That Way (Nieuwe Songtekst toevoegen)
21.   A Good Time Man Like Me Ain't Got No Business (Singin' the Blues) (Nieuwe Songtekst toevoegen)
22.   Roller Derby Queen
23.   These Dreams
24.   Speedball Tucker
25.   Alabama Rain
26.   The Hard Way Every Time
27.   Box 10
28.   Five Short Minutes (Nieuwe Songtekst toevoegen)
29.   Top Hat Bar & Grill (Nieuwe Songtekst toevoegen)
30.   Careful Man
31.   Next Time, This Time
32.   Salon & Saloon (Nieuwe Songtekst toevoegen)
33.   Recently (Nieuwe Songtekst toevoegen)
34.   A Long Time Ago
Type: Compilatie
Uitgever: Music Club Deluxe
Uitgegeven in: 2015

Toegevoegd door walter op vr 20 nov, 2015 10:55 am


Laatst bijgewerkt door keeskees op wo 13 feb, 2019 10:43 pm


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum