Tim McGraw

Two Lanes Of Freedom (Accelerated DeLuxe)

Two Lanes Of Freedom (Accelerated DeLuxe) Op de standaard versie staan niet de tracks 8, 12, 14 en 15.
1.   Two Lanes Of Freedom
2.   One Of Those Nights
3.   Friend Of A Friend
4.   Southern Girl
5.   Truck Yeah
6.   Nashville Without You
7.   Book Of John
8.   Annie I Owe You A Dance
9.   Mexicoma
10.   Number 37405
11.   It's Your World
12.   Tinted Windows
13.   Highway Don't Care (feat. Taylor Swift and Keith Urban)
14.   Truck Yeah (Live) (Nieuwe Songtekst toevoegen)
15.   Let Me Love It Out Of You
Type: Full CD
Uitgever: Big Machine Records
Uitgegeven in: 2012

Toegevoegd door keeskees op di 17 sep, 2013 3:52 am


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum