The Stranglers

La Folie

La Folie
1.   Non Stop
2.   Everybody Loves You When You're Dead
3.   Tramp
4.   Let Me Introduce You To The Family
5.   Ain't Nothin' To It
6.   The Man They Love To Hate
7.   Pin Up
8.   It Only Takes Two To Tango
9.   Golden Brown 1
10.   How To Find True Love And Hapiness In The Present Day (Nieuwe Songtekst toevoegen)
11.   La Folie
Type: Full CD
Uitgever: Liberty Records
Uitgegeven in: 1981

Toegevoegd door walter op do 04 maart, 2010 11:23 am


Laatst bijgewerkt door keeskees op wo 29 feb, 2012 8:45 am


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum