Strong Tower (Deluxe edition)

Strong Tower (Deluxe edition) Track 14 t/m 16 staan niet op de standaard editie.
1.   We Fall Down
2.   Finding Who We Are
3.   Take Me In
4.   Ready For You
5.   Draw me close
6.   All Who Are Thirsty
7.   Better Is One Day
8.   All The Words (All Of The Words)
9.   Strong tower
10.   Jesus, Lord of heaven
11.   I Lift My Eyes Up
12.   Word Of God Speak
13.   Arms of love
14.   We Exalt Thee
15.   My Savior And My God
16.   Strong Tower (live) (Nieuwe Songtekst toevoegen)
Type: Full CD
Uitgever: BEC Recordings
Uitgegeven in: 2005

Toegevoegd door keeskees op ma 21 apr, 2014 8:31 am


Laatst bijgewerkt door keeskees op vr 25 apr, 2014 2:10 am


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum