Talking Heads

Sand in the Vaseline

Sand in the Vaseline
1.   Sugar on My Tongue [Demo] (Nieuwe Songtekst toevoegen)
2.   I Want to Live [Demo] (Nieuwe Songtekst toevoegen)
3.   Love → Building on Fire (Nieuwe Songtekst toevoegen)
4.   I Wish You Wouldn't Say That (Nieuwe Songtekst toevoegen)
5.   Psycho Killer
6.   Don't Worry About The Government
7.   No Compassion
8.   Warning Sign
9.   The Big Country
10.   Take Me To The River
11.   Heaven
12.   Memories Can't Wait
13.   I Zimbra
14.   Once In A Lifetime
15.   Crosseyed And Painless
16.   Burning Down The House
17.   Swamp
18.   This Must Be The Place (Naïve Melody)
19.   Life During Wartime [Live] (Nieuwe Songtekst toevoegen)
20.   Girlfriend Is Better [Live] (Nieuwe Songtekst toevoegen)
21.   And She Was
22.   Stay Up Late
23.   Road To Nowhere
24.   Wild Wild Life
25.   Love For Sale
26.   City Of Dreams
27.   Mr Jones
28.   Blind
29.   Nothing But Flowers
30.   Sax And Violins
31.   Gangster of Love (Nieuwe Songtekst toevoegen)
32.   Lifetime Piling Up
33.   Popsicle (Nieuwe Songtekst toevoegen)
Type: Full CD
Uitgever: Warner Bros.
Uitgegeven in: 1992

Toegevoegd door walter op di 31 maart, 2020 11:46 am


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum