Electric Light Orchestra (ELO)

Balance of power

Balance of power Type: Full CD
Uitgever: Sony BMG Music Entertainment
Uitgegeven in: 1986

1.   Heaven only knows
2.   So serious
3.   Getting To The Point
4.   Secret lives
5.   Is it alright
6.   Sorrow about to fall
7.   Without someone
8.   Calling America
9.   Endless lies
10.   Send it
11.   Opening (Instrumentaal)
12.   Heaven only knows (Alternate version) (Nieuwe Songtekst toevoegen)
13.   In for the kill (Nieuwe Songtekst toevoegen)
14.   Secret lives (Alternate take) (Nieuwe Songtekst toevoegen)
15.   Sorrow about to fall
16.   Caught in a trap (Nieuwe Songtekst toevoegen)
  • eiric

    Toegevoegd door

    eiric op wo 21 okt, 2015 8:15 pm


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum