Electric Light Orchestra (ELO)

Face the music

Face the music Type: Full CD
Uitgever: Sony BMG Music Entertainment
Uitgegeven in: 1975

1.   Fire on high (Instrumentaal)
2.   Waterfall
3.   Evil Woman
4.   Nightrider
5.   Poker
6.   Strange Magic
7.   Down Home Town
8.   One Summer Dream
9.   Fire on high (Intro) (Instrumentaal)
10.   Evil woman (stripped down mix) (Nieuwe Songtekst toevoegen)
11.   Strange music (U.S. Single edit) (Nieuwe Songtekst toevoegen)
12.   Waterfall (Instrumental mix) (Instrumentaal)
  • eiric

    Toegevoegd door

    eiric op za 17 okt, 2015 6:09 pm


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum