Beneath the Remains

Beneath the Remains
1.   Beneath The Remains
2.   Inner Self
3.   Stronger Than Hate
4.   Mass Hypnosis
5.   Sarcastic Existence
6.   Slaves Of Pain
7.   Lobotomy
8.   Hungry
9.   Primitive Future
10.   A Hora E A Vez Do Cabelo Nascer
11.   Inner Self (Drum Track) (Nieuwe Songtekst toevoegen)
12.   Mass Hypnosis (Drum Track) (Nieuwe Songtekst toevoegen)
Type: Full CD
Uitgever: Roadracer
Uitgegeven in: 1989

Toegevoegd door walter op di 31 maart, 2020 11:39 am


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum