Steve Miller Band

Children of the Future

Children of the Future
1.   Children Of The Future
2.   Pushed Me To It
3.   Youve Got The Power
4.   In My First Mind
5.   Beauty of Time Is That It's Snowing (Psychedlic B.B.) (Nieuwe Songtekst toevoegen)
6.   Babys Callin Me Home
7.   Steppin Stone
8.   Roll With It
9.   Junior Saw It Happen
10.   Fanny Mae
11.   Key To The Highway
12.   Sittin' in Circles (Nieuwe Songtekst toevoegen)
Type: Full CD
Uitgever: Capitol
Uitgegeven in: 1968

Toegevoegd door walter op di 31 maart, 2020 11:13 am


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum