Macy Gray

The Id

The Id
1.   Relating to a psychopath
2.   Boo
3.   Sexual revolution
4.   Hey young world, Pt. 2
5.   Sweet baby
6.   Harry
7.   Gimme all your lovin' or I will kill you
8.   Don't come around
9.   My nutmeg phantasy (Nieuwe Songtekst toevoegen)
10.   Freak like me
11.   Oblivion
12.   Forgiveness
13.   Blowin' Up Your Speakers (Nieuwe Songtekst toevoegen)
14.   Shed (Nieuwe Songtekst toevoegen)
Type: Full CD
Uitgever: Epic Records
Uitgegeven in: 2001

Toegevoegd door keeskees op vr 15 nov, 2013 10:57 am


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum