Howard Jones

The Essentials

The Essentials
1.   New Song
2.   What is love
3.   Pearl In The Shell
4.   Like To Get To Know You Well
5.   Things Can Only Get Better
6.   Look Mama
7.   Life In One Day
8.   No One Is To Blame
9.   All I Want (Nieuwe Songtekst toevoegen)
10.   You Know I Love You... Don't You? (Nieuwe Songtekst toevoegen)
11.   Everlasting Love
12.   The Prisoner
Type: Full CD
Uitgever: Rhino
Uitgegeven in: 2002

Toegevoegd door walter op di 31 maart, 2020 12:28 pm


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum