This Mortal Coil


1.   The Lacemaker (Nieuwe Songtekst toevoegen)
2.   Mr. Somewhere
3.   Andialu (Nieuwe Songtekst toevoegen)
4.   With Tomorrow
5.   Loose Joints
6.   you and your sister
7.   Nature's Way
8.   I Come And Stand At Every Door
9.   Bitter
10.   Baby Ray Baby (Nieuwe Songtekst toevoegen)
11.   Several Times
12.   The Lacemaker II (Nieuwe Songtekst toevoegen)
13.   Late Night
14.   Ruddy And Wretched
15.   Help Me Lift You Up
16.   Carolyn's Song
17.   D.D. And E (Nieuwe Songtekst toevoegen)
18.   'Til I Gain Control Again
19.   Dreams Are Like Water
20.   I Am The Cosmos
21.   (Nothing But) Blood (Nieuwe Songtekst toevoegen)
Type: Full CD
Uitgever: 4AD
Uitgegeven in: 1991

Toegevoegd door keeskees op za 31 maart, 2012 9:08 am


CommonCrawl [Bot]

Volg Muzikum